Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
9 dec 2022

Rollator Topro Olympos ATR en Topro Olympos ATR SLIM

Wanneer u op zoek bent naar een stevige, stabiele rollator met grote banden dan is de Topro Olympos rollator een hele goede keus.
Deze rollator heeft grote, dempingsbanden aan de voorzijde welke trillingen opvangt en waardoor u makkelijk en zonder stoten over ongelijke ondergronden loopt. Met deze mooie, grote banden komt u ook gemakkelijk over een drempel heen en maakt dit het lopen zeer stabiel. De soft banden zijn tevens anti-lek en hier zit een goed profiel op.
De ergonomische handvaten zorgen voor extra comfort, deze zijn op 2 manieren vast te houden waardoor u kunt afwisselen zodat u uw handen kunt ontlasten tijdens het lopen.

Olympos ATR VS Olympos ATR Slim

Het verschil tussen de Topro Olympos en de Topro SLIM zit hem in de breedte. De Topro SLIM is een smallere variant dus ook meer geschikt voor het gebruik binnenshuis. Voor de rest zijn deze twee rollators exact hetzelfde en hebben allebei dezelfde unieke eigenschappen. Het is erg belangrijk om de juiste lichaamshouding te hanteren, dit voor goede ondersteuning en om verlichting te bieden voor de schouders. Hierbij is het belangrijk om te kijken welke rollator het best past bij iemands schouderbreedte.

De breedte tussen de handgrepen beïnvloedt de hoeken van de armen tot aan de schouders. Wanneer deze niet correct ten opzichte van het lichaam zijn geplaatst kan dit overbelasting in de schouders veroorzaken. Over het algemeen hebben vrouwen een smallere schouderbreedte dan mannen daarom zouden velen hierdoor kunnen kiezen voor de rollator ATR Slim.

Voor mooie wandelingen op verschillende soorten ondergronden, voor wendbaarheid en stabiliteit zit u met een rollator Topro Olympos heel goed.

Online en in onze showroom verkrijgbaar

De Topro Olympos ATR en Topro Olympos ATR Slim is zowel online als in onze winkel verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij hebben deze standaard op voorraad en kan na een bezoek aan de winkel meteen worden meegenomen . Besteld u deze via de website ? Dan wordt deze voor 13.00 besteld op werkdagen dezelfde dag nog naar u afgestuurd met Postnl.

Klantenservice

Heeft u nog vragen over deze unieke rollator of andere producten dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken