Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
17 mrt 2016

Rollz Flex – Rollator en shopper in 1

Rollz Flex – Rollator en shopper in 1

Na het grote succes van de Rollz Motion – Rollator en Rolstoel in 1 introduceert Rollz International nu de Rollz Flex. Met deze stijlvolle rollator en boodschappenwagen in 1 wordt het weer eenvoudig om de deur uit gaan om boodschappen te doen of lekker te gaan winkel.  Over het Ontwerp is dan ook goed nagedacht zodat het een genot is om met deze rollator op pad te gaan. De duw beugel is niet alleen in hoogte te verstellen maar kunt u ook in verschillende standen zetten om uw gebruikersgemak te verhogen. Door de grote tas die een gewicht van maar liefst 20 kg kan hebben kunt u ruim voldoende spullen kwijt zonder dat u daar hinder aan ondervind tijdens het lopen.

De Rollz Flex is leverbaar in een wit frame met een Demin/grijze of deep purple tas.

Rollz Flex – Shopper Rollator

De Rollz Flex wordt niet voor niets een shopper rollator genoemd. Of u nou gaat winkelen, boodschappen doen of naar de markt gaat. Door de Rollz Flex wordt het een lichte en comfortabel uitje. U kunt stabiel en prettig lopen, de Flex is uiterst wendbaar. En dat terwijl de grote tas zich langzaam vult. De zwenkwielen gemaakt van zacht rubber maken het geheel helemaal af voor een hoog comfort.

Duwwbeugel van de Rollz Flex

De duw beugel van de RollzFlex kunt u niet alleen in hoogte verstellen voor uw eigen ideale positie maar deze kan ook in 4 standen worden gezet, omhoog, half of helemaal naar u toe gekanteld. Ook kan de duw beugel naar achter worden gekanteld, deze dient dan meteen als rugsteun als u even wilt zitten op de Rollz Flex om bijvoorbeeld uit te rusten.

Rollz legt de lat een stuk hoger

Toen we gingen nadenken over de Rollz Flex wisten we direct dat we de lat een stuk hoger gingen leggen op het gebied van rollatoren”, zegt Muis. “U moet zich gelukkig en trots voelen lopend achter de rollator, dat was het idee. En dat is precies wat er gebeurt.” Van een shopper rollator verwacht je dat hij een grote tas heeft om de boodschappen en andere aangeschafte dingen goed te kunnen meenemen. De tas van de Rollz Flex is 25 liter en is daarmee ook werkelijk groot. De aparte binnentas beschermt tegen lekkende pakken, maar zorgt er ook voor dat u de boodschappen in de auto kunt zetten en daarna de Rollz Flex tot een compact pakket in kunt klappen en mee kunt nemen.

Kortom heeft Rollz met de nieuwe Rollz  Flex weer een product van formaat neergezet, waarbij u zeker bent van een hoog comfort en kwaliteit van Nederlandse bodem.

Vanaf Begin April is de Rollz Flex ook te bezichtigen en te proberen in onze thuiszorgwinkel in Neede. Voor de Pre-Order kunt u ook  onze website bezoeken.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken