Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
14 jun 2024

Scoozy Scootmobiel Aanbieding

De Scoozy is een unieke scootmobiel die met een hand bestuurd kan worden door een Joystick . De zeer moderne scootmobiel heeft een zeer hoge vering en een groot bereik van 100 km.

Scoozy Aanbieding

Nu ons showroommodel nieuw met een snelheid van 18 km/u en een bereik van 100 km met alle mogelijke opties van 12115,- voor 995,- .

Ontdek de Scoozy

Scoozy Moderne Scootmobiel

De Scoozy is een modern alternatief voor de traditionele scootmobiel . Niet alleen het uiterlijk maar ook is deze scootmobiel uitgerust met de nieuwste technieken en standaard voorzien van een krachtige lithium accu die ten aller tijden geladen kan worden. Door zijn grote wielen en unieke ophanging kan deze bijna op elke ondergrond goed uit de voeten en ervaart u het grootste comfort dat een scootmobiel kan geven. De Maximale snelheid is standaard 15 km/u maar is bij ons showroommodel al standaard 18 km/u met een 100 km bereik. Zo heeft u altijd meer dan voldoende bereik en kunt u er heerlijk op uit. Door de open constructie bent u veel meer 1 met de omgeving en zit u niet opgesloten achter een stuur. Ook geeft de joystick een natuurlijk bediening waardoor het veel veiliger rijd dan een traditionele scootmobiel. Trekt u namelijk dat joystick uit reactie naar achteren tijdens het vooruit rijden als er iets onverwachts gebeurt ? De remt de Scoozy ook meteen. Bij een traditionele scootmobiel moet je daarvoor het gas los laten wat een tegen natuurlijke reactie is .

Volledige LED Verlichting

De Scoozy type C is volledig uitgerust met LED verlichting wat u een grote zichtbaarheid geeft zodat u ook tijdens de donkere dag goed zichtbaar bent. Ook is deze standaard uitgerust met remlichten en knipperlichten

Scoozy Beoordeeld door Bright

Grote Showroom In Neede

Wilt u de Scoozy nu eens uitproberen ? Dan kan dit in een rustige omgeving bij onze showroom in Neede. Hier hebben wij de Scoozy standaard op voorraad staan en zullen wij u deze uitgebreid uitleggen en kunt u hier test rijden en een bijna auto vrije omgeving. U kunt ons vinden aan :

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken