Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
6 jun 2023

Seniorenbed 90 x 200 cm

U bent aan het kijken naar een seniorenbed en wilt graag weten waar u op moet letten. Hieronder zullen wij wat dieper ingaan op de kwaliteit van de seniorenbedden en de instelmogelijkheden.

Fabrikant van een seniorenbed

Er zijn veel verschillende soorten fabrikanten van seniorenbedden die verschillende kwaliteitsnormen hanteren. Ons advies is altijd te zorgen voor een Nederlandse fabrikant en merk . Aan deze bedden zijn hogere eisen van kwaliteit gesteld en het hout is veel sterker en duurzamer dat gebruikt wordt. Twee gerenommeerde merken zijn Zondag meubelen en Vroomshoop meubelen. Dit zijn Nederlandse fabrikanten die geperst MDF of Eiken hout gebruiken en zorgen voor een degelijke constructie wat getest en gekeurd is zodat deze ook belast kan worden met bijvoorbeeld een zware hoog-laag bodem die in de seniorenbedden toegepast kan worden.

Seniorenbed in hoogte instelbaar

Bij een seniorenbed is de instaphoogte instelbaar in 4 verschillende hoogtes. De bodemdragers zijn namelijk instelbaar in hoogte zodat u zelf i.c.m. de matras en de bedbodem de in en uitstap hoogte kunt bepalen. Zo kunt u deze dus aanpassen aan uw eigen lengte en zorgen dat u makkelijker in en uit het seniorenbed kunt stappen.

Verschillende Bedbodems keuze voor een seniorenbed 90 x 20 cm

Bij onze seniorenbedden kunt u kiezen u 3 verschillende bodems :

  • Vaste lattenbodem
  • Elektrische verstelbare lattenbodem
  • Elektrische verstelbare hoog-laag lattenbodem

De elektrische hoog laag lattenbodem is ideaal om elektrisch uw in en uitstap hoogte te bepalen en voor mensen die verzorging op bed krijgen. Dit wordt vaak door de zorg aanbevolen. De bodem kan helemaal omhoog en laag en het voeteneinde en hoofeinde zijn elektrisch instelbaar. Wanneer de hoog laag bodem in de laagste stand zit ziet u hier niks aan en lijkt het een normaal seniorenbed en hoeft u niet in een groot en log ziekenhuisnbed te slapen.

Het grote voordeel van een seniorenbed is ook dat mocht u in de toekomst een hoog-laag lattenbodem nodig hebben u alleen maar de lattenbodem hoeft te wisselen en u geen heel nieuw bed hoeft aan te schaffen.

Speciale Matrassen Voor Senioren

In samenwerking met Deron hebben wij een lijn van speciale zorg matrassen die optimale ondersteuning geven aan het lichaam. Deze zijn in 3 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en zijn gemaakt van de hoogwaardige materialen. De drukverdeling is optimaal en u hoeft deze matrassen niet meer te keren. De 3d tijk zorgt voor een optimale afvoer van vocht en gaat niet broeien.

Deze matrassen zijn verkrijgbaar in HRC schuim en HRC schuim in combinatie met traagschuim. Een Ad matras zorgt namelijk voor minder druk op de gewrichten en botten en geeft u een betere nachtrust. Het HRC schuim zorgt voor een optimale drukverdeling over de gehele matras.

Ontdek hier onze matrassen : Matrassen voor senioren

Diverse afbeeldingen van seniorenbedden

Hier ziet u verschillende afbeeldingen van onze seniorenbedden. Wilt u graag alle bedden zien per product ? Klik dan op het dik gedrukte woord seniorenbed in de eerste zin van deze tekst.

Afmeting Seniorenbed

De meeste 1 persoons seniorenbedden worden geleverd in de maat 90 x 200 cm. Wilt u liever een bredere of langere maat dan is dit ook zeker mogelijk. De 1 persoons bedden zijn leverbaar in een breedte maat tot 120 cm en met een lengte van 200 / 210 of 220 cm. Wilt u liever een twee persoons seniorenbed ? Dan zijn er ook deelbare seniorenbedden die het opmaken en schioonmaken onder het bed erg makkelijk maken. Ook kunt u per zijde de lattenbodem bepalen zodat er bijvoorbeeld 1 persoon op een hoog-laag lattenbodem slaapt en de andere op een vaste of elektrische lattenbodem. Zo blijft u toch naast elkaar slapen en hieft er niet 1 persoon in een ziekenhuisbed te slapen.

Showroom Met Seniorenbedden

Wij hebben in onze showroom in Neede diverse seniorenbedden staan zodat u deze kunt bekijken en testen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Seniorenbed Online Bestellen

Besteld u liever het seniorenbed online ? Dan is dit zeker mogelijk. Wij hebben altijd diverse soorten bedden op voorraad staan die snel verzonden kunnen worden via een koerier. Deze levert de bedden, bodems en matrassen netjes bij u thuis. Wilt u liever dat wij het bed zelf komen brengen en de montage voor u verzorgen ? Dan is dit ook mogelijk binnen een bepaalde afstand van onze showroom. Hiervoor kunt u informeren naar de mogelijkheden en prijzen bij onze klantenservice.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken