Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
22 jun 2023

Sta-op Stoel Direct Leverbaar

U bent aan het kijken naar een sta-op stoel maar heeft deze eigenlijk meteen nodig. Dat is bij ons geen enkel probleem en is een sta-op stoel direct leverbaar. Wij hebben zowel vaste 2 motorige sta-op stoelen als 3 motorige maatwerk stoelen die direct leverbaar zijn. De maatwerk stoelen kunnen wij zelf geheel op maat voor u aanpassen. Zo krijgt u een sta-op stoel die geheel naar uw lichaam is afgesteld . Wij meten dan de zitdiepte, zithoogte, zitbreedte en de lengte van de voetenbank in en stellen de stoel geheel af naar uw lichaamslengte . Zo krijgt u dan zeer snel een sta-op stoel geleverd en kunt u hier meteen gebruik van maken. De kleur en stof/leer moet u dan wel aanstaan maar daarom hebben wij onze voorraad modellen dan in neutrale kleuren stof of leer staan zodat deze in bijna elk interieur prima past.

Sta-op Stoelen Die Direct Leverbaar Zijn

Sta-op stoel Modena

De Sta-op Stoel Modena is een 4 motorige sta-op relax stoel die snel en uit voorraad leverbaar is. De sta-op stoel heeft een vaste afmeting en is voor de meeste mensen geschikt. De stoel is elektrisch onafhankelijk van elkaar te verstellen. Zo heeft u een verstelbare voetensteun, rugleuning, sta-op stand, topswing en lendesteun. Optioneel is de stoel ook met een accu te leveren zodat u de stoel vrij in de woonkamer kunt zetten.

Fitform Vario 574 – Sta-op stoel / Relax Stoel

De Fitform Vario 574 staat bekend als 1 van de beste sta-op stoelen die op de markt verkrijgbaar is . Deze stoel is geheel op maat naar u lichaam af te stellen en direct uit voorraad leverbaar. De stoel is geheel onafhankelijk elektrisch te bedienen met de standaard meegeleverde afstandsbediening. Zo kunt u de rugleuning, voetenbank en sta-op stand los van elkaar bedienen en heeft de stoel ook nog een zo geheten kantelfunctie waar bij de zitting in de stoel naar achteren kantelt om de druk op uw lichaam te verplaatsen. In deze kantelstand kunt u ook nog de rugleuning naar wens verstellen. U kunt dus ook relax naar achteren liggen met een rechte rug houding als u dit wenst. De gebruikte materialen van een Fitform sta-op stoel zijn van top kwaliteit en bieden de hoogste ondersteuning.

Sta-op Stoel / Relax Stoel Roma

De sta-op stoel Roma is een heerlijke relax stoel voor een zeer scherpe prijs. Deze stoel is voorzien van 2 motoren en in 3 kleuren leverbaar. De voetensteun, rugleuning en sta-op functie zijn onafhankelijk van elkaar te verstellen met de overzichtelijk afstandsbediening. De stoel is in 1 universele maat verkrijgbaar en is passend voor de meeste mensen. Optioneel is deze sotel met een accu leverbaar zodat u deze ook vrij in de kamer kunt zetten. Standaard wordt deze met een net snoer geleverd die in het reguliere stopcontact kan.

Sta-Op Fauteuil Roya

De Sta-op stoel Roya is een modern vormgegeven stoel die een vaste zitting en rugleuning heeft en eenvoudig te bedienen is met twee touch knoppen in het zijpaneel van de stoel. Hierdoor is deze ook makkelijk te bedienen voor gebruikers die van duidelijkheid houden. De zitting van de stoel gaat omhoog met een simpele druk op de knop. Met de andere knop laat u de zitting weer makkelijk zakken. Zo heeft u een hulp bij het opstaan zonder veel gedoe en is deze voor bijna iedereen makkelijk te bedienen. De stoel is standaard voorzien van een accu zodat deze vrij neer te zetten is. De Roya relax fauteuil is direct uit voorraad leverbaar in de kleur die op voorraad is .

Fitform Vario 570 & 580 Sta-op stoel

De Fitform 570 en 580 sta-op relax stoel hebben dezelfde eigenschappen als de Fitform 574 van hierboven en zijn van de hoogste kwaliteit op de markt verkrijgbaar en geheel op maat af te stellen aan de hand van uw lichaam. Deze 3 motorige sta-op relax stoelen zijn ook direct uit voorraad leverbaar afhankelijk van de kleur en stof van onze voorraad modellen. De Fitform 580 heeft zelfs nog een handige opsta schakelaar onder armleuning zodat u bij het opstaan en gaan zitten niet de afstandsbediening hoeft te pakken

Showroom Met Sta- Op Stoelen

In onze showroom In Neede hebben wij al onze sta-op stoelen staan om uit te proberen en te testen. Met onze speciale meetstoel kunnen wij hier ook exact de maat van uw lichaam inmeten mocht dit nodig zijn. Is onze showroom te ver weg voor u ? Laat u dan informeren door onze klantenservice als u een stoel direct nodig heeft en wij kunnen u eventueel foto’s sturen van de voorraad modellen en advies geven bij uw aankoop.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken