Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
17 okt 2017

Sta-Op Stoel Doge Modulair- Een Sta Op Stoel Van Kwaliteit

Voor de meeste mensen is het belangrijk om een goede stoel en een goed bed te hebben. Hoe ouder je wordt hoe meer tijd u hier vaak in doorbrengt . Voor mensen met een medische noodzaak is een goede ondersteuning een must. De Doge Modulair werd vroeger al door de verzekering ingezet voor mensen met zit en rugklachten en is in deze tijd samen met Fitform nog steeds de stoel die de beste zit ondersteuning geeft.

Voor prijzen en meer informatie kunt u klikken op de volgende link : Doge Modulair

3 Motorige Sta-Op Stoel Doge Modulair

Het voordeel van een 3 motorige sta-op stoel is dat u alles onafhankelijk van elkaar kunt verstellen en dat de stoel een kantel/relax functie heeft. In deze stand kantelt u de stoel in het geheel in een relax positie zonder dat de zithoek veranderd. Naar wens kunt u zelf de hoek van de rugleuning instellen.

Doge Modulair Sta-Op Stoel – Op Maat Ingemeten

Een sta-op relax stoel behoort goed na uw lichaam te zitten voor een optimaal comfort. Daarom meten onze experts de stoel altijd geheel naar uw lichaam in. Wij passen de stoel zo nodig aan in de zitdiepte, zithoogte en de lengte van de voetenbank. Het inmeten van een sta-op stoel doen wij helemaal gratis aangezien wij ook willen dat u optimaal steun en gemak van onze stoelen heeft. Koopt u namelijk zomaar een stoel die helemaal niet bij uw lichaam past of deze is niet aan te passen dan is er een grote kans dat u hier later lichamelijke ongemakken van krijgt. Koop daarom altijd een sta-op stoel bij een erkende dealer die kennis en ervaring in het inmeten van sta-op stoelen heeft.

Showroom of demonstratie aan huis

In onze showroom hebben wij naast de Doge Modulair nog veel verschillende soorten sta-op en relax stoelen staan zodat u een goed vergelijk kunt maken tussen verschillende sta-op stoelen. Ook is het mogelijk dat wij met verschillende sta-op stoelen bij u aan huis komen voor een demonstratie bij u aan huis.

Kleuren en Stoffen

Onze sta-op stoelen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren stof , leer of stamskim. Zo kunt u altijd de kleur en stof naar wens kiezen .

 

 

Sta Op Stoel Doge Modulair- Een Sta Op Stoel Van Kwaliteit

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken