Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
17 jun 2021

Sta-op Stoel Elektrisch

U bent op zoek naar een sta-op stoel elektrische ? Dit is de meest voorkomende vorm van een sta-op stoel. Natuurlijk zitten er wel prijsverschillen in verschillende stoelen maar ook een groot kwaliteits verschil. In een stoel brengt u vaak veel tijd door en daarom is het belangrijk dat deze ook goed bij uw lichaam past en verschillende motoren heeft die onafhankelijk van elkaar werken.  Zo heeft u het meeste gemak van de stoel en een juiste ondersteuning van uw lichaam. Wel is het belangrijk voor een merk te kiezen dat gebruik maakt van goed vullingen in de zitting en rug.

Inmeten

Komt u bij ons in de showroom langs ? Dan meten wij uw lichaam altijd op in onze speciale meetstoel . Zodat wij exact de juiste afmetingen hebben. De meeste stoelen in ons assortiment kunnen wij namelijk helemaal op maat van uw lichaam leveren en zijn van de kwaliteit merken Fitform en Doge. Deze zijn 3 motorig uitgevoerd en worden tot op de centimeter afgesteld.

Aantal motoren in een sta-op stoel

Er worden veel sta-op stoelen aangeboden met verschil in het aantal motoren , wij raden altijd aan minimaal een 2 motorige stoel te nemen en het liefst een 3 motorige sta-op stoel. Hier onder de verschillen per motor

1 Motor : Alles beweegt op 1 motor , doet u de voetenbank uit gaat ook de rugleuning naar achteren, kan niet onafhankelijk bediend worden.

2 Motoren : Rugleuning en voetenbank kunnen onafhankelijk van elkaar versteld worden, sta op stand elektrisch

3 Motoren : Rugleuning en voetenbank kunnen onafhankelijk van elkaar versteld worden, stoel heeft een kantelstand waarbij de hele stoel naar achter kantelt en uit deze positie de rugleuning nog gesteld kan worden. Zo kunt u ook ontspannen zitten met een rechte rug houding. Sta-op stand elektrisch . Een 3 motorige stoel wordt op maat ingemeten en op de cm naar uw lichaam afgesteld.

Kleuren en Stoffen

Een sta-op stoel is vaak leverbaar in veel kleuren en stoffen of leer of incontinentie materiaal  net wat u wilt. Aan de hand van verschillende stof stalen kunt u zelf de kleur en stof van u stoel bepalen.

Levertijd van een sta-op stoel elektrisch

Gemiddeld ligt de levertijd van een sta-op stoel rond de 6 tot 8 weken, geheel op maat voor u gemaakt . Sommige modellen zijn met 1 a 2 weken leverbaar en heeft u haast dan zijn er ook mogelijkheden dat wij een showroommodel helemaal voor u op maat maken en deze zeer snel kunnen leveren of naar het op maat maken bij u thuis kunnen achterlaten.

Voor informatie over welke sta-op stoel snel leverbaar is kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Een overzicht van al onze sta-op stoelen vind u op onze website via de volgende link : Sta-op stoelen

Al onze stoelen op de website staan ook in onze showroom zodat u deze kunt bekijken en kunt uitproberen.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken