Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
19 dec 2022

Sta-op Stoel Kopen In Enschede ?

U wilt graag een sta-op stoel kopen in de omgeving van Enschede ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres . Als Totale Zorgwinkel zijn wij al 15 jaar gespecialiseerd in het aanmeten en op maat maken van sta-op stoelen. Bij ons vind u twee en 3 motorige sta-op stoelen die geheel op maat van uw lichaam gemaakt kunnen worden. In onze showroom in Neede hebben wij diverse stoelen voor u uitgestald staan die u kunt proberen en testen. Onze adviseurs zullen u helpen en de maat van uw lichaam opnemen in onze speciale opmeetstoel . Wij hebben al sta-op stoelen vanaf 1295,-

Kleuren en maten van een sta-op stoel

Onze sta-op stoelen kunt u krijgen in verschillende stof soorten, de meest voorkomende zijn , Leer, stof en stamskim ( incontinentie stof ) Deze stoffen zijn weer in allemaal verschillende kleuren verkrijgbaar zodat u de stoel zelf naar wens kunt samenstellen hoe u dit mooi vind .

Levertijd van eens sta-op stoel

In de meeste gevallen heeft een sta-op stoel een levertijd van tussen de 6 en 8 weken . Maar heeft u spoed ? Dan is het mogelijk sommige stoelen is een snel lever kleur te bestellen met een levertijd van 1 tot 3 weken. Wilt u nog sneller dan kunnen wij onze fitform stoelen uit de showroom aanpassen en op maat voor u maken. Zo kunt u deze stoel meteen geleverd krijgen.

Onze Showroom

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

Gratis Demonstratie En Aanmeting Aan Huis In Enschede

Woont u in eens straal van 50 km van onze showroom en kunt u lastig naar onze showroom komen ? Dan is er ook de mogelijkheid dat wij gratis en vrijblijvend met verschillende stoelen bij u aan huis komen. Mocht een stoel bevallen en de maat goed zijn dan kan deze eventueel ook al meteen achterblijven zodat u hier meteen van kunt genieten.

Voor een demonstratie aan huis kunt u contact opnemen met onze klantenservice om een afspraak in te plannen. Dit kan vaak al op korte termijn.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken