Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
8 jul 2021

Sta-op Stoel Leer Met Draaivoet En Accu

Een sta-op stoel is een veel voorkomend hulpmiddel voor mensen die slecht ter been zijn en moeite hebben met opstaan. Een sta-op stoel helpt hierbij . Maar het is natuurlijk ook fijn als deze een mooie uitstraling heeft en van alle gemakken voorzien is. Daarom hebben wij nu de Sta-op stoel leer met draaivoet en accu voor een zeer scherpe prijs en helemaal compleet. De stoel hebben wij in 1 kleur ingekocht in 1 maat dit om de prijs zo scherp mogelijk te houden. Waar je normaal voor z’n luxe stoel met 3 motoren , accu en leer ruim over de 3300,- euro gaat kunnen wij deze nu aanbieden voor slechts 2195,- . Het mooie is dat ook de levertijd zeer kort is en dat deze stoel met enkele weken bij u thuis staat.

Sta-op Stoel Leer Met Draaivoet En Accu

Sta-op Stoel Met Accu

Het voordeel van een sta-op stoel met accu is dat u deze overal kunt plaatsen waar u wilt en dat deze niet perse in de hoek van de kamer bij een stopcontact hoeft te staan. In combinatie met de draaivoet kunt u alle kanten op en de stoel gebruiken zoals u dit wilt. Het opladen van de stoel doet u vaak ‘s avonds voordat u naar bed gaat tot in de ochtend. Hier zit een druppellader bij zodat het geen probleem is als de accu er wat langer aan staat. Zo ruimt u de kabel in de ochtend weer op en bent u weer geheel snoerloos. Natuurlijk hoeft u de stoel niet elke avond op te laden maar zult u afhankelijk van het gebruik de stoel gemiddeld 1 x in de 5 dagen op moeten laden.

Assortiment Sta-op stoelen

De sta-op stoel leer op draaivoet en accu is natuurlijk niet de enigste sta-op stoel in ons assortiment. In onze showroom hebben wij een ruim aantal stoelen staan de in veel kleuren en afmetingen verkrijgbaar zijn. Bij de meeste stoelen meten wij deze geheel in aan de hand van uw lichaam zodat u de perfecte zit heeft. Heeft u spoed ? Dan kunnen wij ook een showroommodel geheel op maat maken naar lichaam zodat u snel van de stoel kunt genieten. Het inmeten doen wij met een speciale inmeet stoel in de showroom.

Een compleet overzicht van onze sta-op stoelen vind u hier : Sta-op stoelen

Sta – op stoel aan huis ?

Kunt u niet in de showroom komen ? Dan is er een mogelijkheid dat wij bij u aan huis komen om de stoel daar in te meten en te kijken wat het beste voor u past. Dit doen wij alleen als de agenda dit toe laat en in overleg met de afstand.

Adres gegevens Showroom

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38 ( navigatie parallelweg 90 , nieuwbouw terrein de russchemors ligt hier tegen over )

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken