Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
20 okt 2022

Sta-op stoelen Snel Geleverd

Bent u op zoek naar een sta-op stoel maar heeft u deze eigenlijk met spoed nodig ? Dan kunnen wij u helpen, hebben hebben verschillende sta-op stoelen die uit voorraad leverbaar zijn en diverse maatwerk sta-op stoelen die met een aantal snel lever stoffen leverbaar zijn binnen circa 2 weken. Ook kunnen wij eventueel een nieuw model uit de showroom helemaal op maat maken aan de hand van uw lichaam.

Sta-op stoelthuis op maat maken

De Fitform sta-op stoelen kunnen wij eventueel ook bij u thuis op maat maken. Super handig als u niet de mogelijkheid hebt om naar onze showroom te komen en toch graag de stoel wilt aanschaffen. Wij kunnen u eventueel foto’s sturen van de stof en kleur die wij van het model op voorraad hebben zodat u eerst kunt bekijken of dit u past. De stoel kunnen we daarna bij u thuis aan de hand van uw lichaam geheel op maat aanpassen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl.

Showroom met een groot assortiment sta-op stoelen

In onze showroom hebben wij een ruime collectie 2 en 3 motorige sta-op stoelen staan van o.a Fitform, Doge, en een voordeel huislijn TZ. Sommige stoelen hebben vaste fixatie maten maar de meeste sta stoelen kunnen wij helemaal naar wens op maat maken.

Meetstoel sta-op stoel

In onze showroom hebben wij ook een speciale meetstoel waarmee wij exact uw zitdiepte, zithoogte, armleggerhoogte en lengte van de voetenbank kunnen inmeten.

Showroom

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken