Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
16 nov 2021

U heeft een traplift voor buiten nodig ?

Wij geven u graag een passende oplossing op maat, zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van uw tuin, veranda, kelder of toegang tot uw woning. Een traplift voor buiten zijn optimaal gefabriceerd en geheel weersbestendig . Deze trapliften zijn zeer goed bestendig tegen extreme hitte, hagel, sneeuw, ijs en regen. De stoelen en alle onderdelen zijn voorzien van een speciale weerbestendige coating en de RVS rails zijn van uitmuntende kwaliteit . Ook wordt er altijd een afdekhoes voor de stoel meegeleverd zodat u droog gebruik kunt maken van de zitting en traplift voor buiten.

Een Traplift Voor Buiten Die Extra Veilig Is

Een traplift dient altijd veilig te zijn en u moet hier volledig op kunnen vertrouwen. Bij Handicare voldoen de trapliften voor buiten aan de hoogste veiligheids eisen op de markt en wordt hier met veel zorg naar gekeken.  Omdat een traplift voor buiten op elektra werkt dient ook hier goed nagekeken te worden . Handicare zorgt dat deze goed wordt afgeschermd en dat hier geen vocht bij kan komen. Ook de stoel is van waterafstotend materiaal zodat als u de meegeleverde afdekhoes vergeten bent de zitting en rug afneembaar zijn en zich niet vol zuigen met water.

Buien Traplift Advies Op Maat

Aangezien elke situatie en elk persoon anders is is een stukje maatwerk essentieel bij het aanschaffen van een traplift. Onze adviseur komt graag bij u thuis om naar uw wensen te kijken en de mogelijkheden te bekijken en met u door te nemen en u hierin te adviseren. De trap wordt ingemeten en na het door spreken van uw wensen wordt een een offerte op maat gemaakt . Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Wat doet onze adviseur : 

  • Bespreken van uw wensen, behoeftes en budget.
  • Opmeten en adviseren welke traplift het beste past
  • Op basis van het gesprek een offerte uitbrengen

Prijzen Traplift Voor Buiten

Een exacte prijs voor een traplift voor buiten is lastig aan te geven zonder deze eerst te bekijken en naar uw wensen te kijken. De prijs van een traplift voor buiten ligt namelijk aan de lengte van de trap waar de rails op gemonteerd dient te worden, of er al een stroom voorziening buiten aanwezig is , welke stoel met welke opties u wilt , of er een bocht in de trap zit ? Dit zijn enkele voorbeelden die de prijs van een traplift bepalen. Onze adviseur kan hier dus een exacte prijs voor afgeven.

Aanvragen Gratis En Vrijblijvend  Advies Gesprek Traplift Voor Buiten

Voor het aanvragen van een gratis en vrijblijvend advies en uitbrengen van een offerte kunt u contact opnemen met onze klantenservice via e-mail of telefoon op info@totalezorgwinkel.nl of 0545-296368 . Wij ontvangen graag u gegevens en onze adviseur in trapliften belt u zo spoedig mogelijk terug om samen een afspraak in te plannen om de situatie te bekijken en u te adviseren. Wij benadrukken dat dit gratis en vrijblijvend is en dat u nergens aan vast zit.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken