Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
12 mei 2022

Veiligheid Met Een Alarmtelefoon

Wanneer u helaas door ouderdom en/of ziekte meer afhankelijk bent of wordt en zelfstandig woont en toch graag de zekerheid wilt hebben dat u in geval van nood alarm kunt afgeven aan u dierbaren, hebben wij een Doro 347 alarmtelefoon in ons assortiment. Deze werkt gewoon via uw eigen telefoonnetwerk en hiervoor is geen abonnement nodig. Er kunnen 4 nummers in voor geprogrammeerd worden en het is bedoeld voor familie en/of naasten zoals bijv. buren, kennissen of uw thuiszorg. De installatie hiervan is gemakkelijk en staat stap voor stap beschreven in de handleiding.
Ook kan het huidige telefoon toestel gewoon in gebruik blijven d.m.v. een splitter en extra kabel die wij ook verkopen er tussen te plaatsen kunnen beide toestellen aangesloten worden.

Hulp Dichtbij De Deur

Bedoelt dus voor personen die dicht bij u staan en het is natuurlijk ook makkelijk dat deze personen in de buurt van u wonen zodat ze in geval van nood vlug bij u kunnen zijn. Mocht dit het geval zijn als u alarm hebt afgegeven wanneer u bijv. gevallen bent in huis.
Bij de alarmtelefoon zitten twee alarmhangers, 1 nekhanger en een hanger voor om de pols. Deze hanger voor om de pols is spatwaterdicht en kunt u dan ook gewoon omhouden tijdens het handen wassen etc. Vaak wordt deze polshanger dag en nacht gedragen, en de andere nekhanger kan ook goed op een vaste plek bijv. in de badkamer gehangen worden.
Met 1 druk op de alarmknop wordt de 1e persoon die geprogrammeerd staat in de telefoon gebeld. Deze persoon krijgt een noodbericht te horen, deze kan vooraf bij het programmeren ingesproken worden. Van zo’n noodbericht staat een voorbeeld ervan in de handleiding. Wanneer de 1e persoon niet beantwoord gaat hij door met bellen naar de 2e persoon die geprogrammeerd is, dan door naar 3 en naar 4 dit rijtje doet de telefoon 14x tot 1 van de ontvangers dit verbreekt en de boodschap dus gehoord heeft. Dit wordt gedaan door * in te drukken op de eigen telefoon. De Doro 347 alarmtelefoon werkt alleen samen in combinatie met de 2 alarmhangers. De telefoon moet hiervoor dus aangesloten worden en kan natuurlijk ook gewoon als toestel gebruikt worden om te bellen. De voorgeprogrammeerde alarmnummers kunt u ook gewoon op het toestel indrukken wanneer u deze persoon wilt opbellen. Dit alarmsysteem is bedoelt voor in en rondom huis en het maakt niet uit waar u de telefoon in huis plaatst. Wanneer u de alarmknop indrukt werkt deze in uw gehele woning en evt. afhankelijk hoe groot het buiten om u huis is zal deze in de tuin ook nog kunnen werken. Wanneer u exact wilt weten tot hoever het bereik precies is, kunt u na het programmeren dit altijd testen (in overleg met de personen die voorgeprogrammeerd staan) tot hoe ver de alarmknop werkt wanneer u deze indrukt.

Alarmtelefoon Voor Buitenshuis

Mocht u op zoek zijn voor iets buitenshuis om mee te nemen, hebben wij een Doro Secure 780 mobiele alarmtelefoon. Hier zitten 3 voorkeuze knoppen op waaronder contact personen gezet kunnen worden. Deze zijn zichtbaar op de telefoon met een A,B of C toets hierachter is ruimte om de naam van de contactpersoon te schrijven. Deze mobiele telefoon is voorzien van een noodknop aan de achterzijde van de telefoon, wanneer deze knop wordt ingedrukt ontvangen alle contactpersonen een sms-bericht met gps locatie. Zo kan er ook direct gezien worden waar de persoon zich bevind.

Online Bestellen Of Kom Langs In Onze Showroom

Deze alarmtelefoons zijn eenvoudig online te bestellen en worden uit voorraad geleverd. Wilt u liever even langs komen in onze showroom ? Dan is dit mogelijk van Dinsdag t/m Zaterdag. 1 van onze medewerkers zal u helpen en adviseren zodat u de juiste keus kunt maken.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken