Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
27 okt 2015

Wandbeugels voor douche en toilet

Heeft u wat extra ondersteuning nog in de douche, badkamer of toilet ?

Bij onze thuiszorgwinkel vind u verschillende soorten wandbeugels  en toiletbeugels (opsta beugels)

Verschillende soorten wandbeugels voor douche en toilet

  1. Stalen wandbeugels in een chromen of witte uitvoering. De stalen toiletbeugels zijn makkelijk te monteren doormiddel schroeven.  De chromen beugels zijn nog voorzien van anti-slip. Deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar, 30 cm , 45 cm , 60 cm en 80 cm.
  2. Kunststof wandbeugels met antislip. De kunststof wandbeugels worden het meest gebruikt in de badkamer, deze beugels hebben diepe groeven waardoor de grip goed blijft ook als het vochtig is zoals bijvoorbeeld bij het douchen. De schroeven zitten netjes weg gewerkt achter een afdek ring.
  3. RVS wandbeugels met witte poedercoating. De roest vrij stalen wandbeugels ogen mooi en sierlijk en zijn bestendig tegen vocht. De witte poedercoating zorgt voor een goede grip en bladert niet af. De schroeven worden netjes afgedekt door een sierlijke dop. De RVS toiletbeugel is in veel verschillende maten verkrijgbaar in onze thuiszorgwinkel.
  4. Wandbeugels met zuignappen. De wandbeugels zijn makkelijk te monteren zonder te boren. Er zit een indicatie beveiliging op zodat u kunt zien of de wandbeugel goed vast zit. De toiletbeugel met zuignappen dient op een gladde tegel geplaatst te worden zonder dat de voegen de zuignap raken. De beugel is makkelijk te verplaatsen zodat u hem kunt gebruiken waar u hem nodig heeft.
  5. Opsta beugel voor in het toilet. De opsta beugels dienen langs het toilet gemonteerd te worden met schroeven. Op het toilet is het makkelijker u op te drukken dan op te trekken aan een wandbeugel. Ook ideaal voor in het toilet is de opvouwbare toilet beugel. Deze beugel is makkelijk te plaatsen zonder te boren en is in hoogte te verstellen. Hier heeft u meteen aan twee kanten steun. Tevens is de beugel makkelijk in te klappen en mee te nemen of te verplaatsen.

Nu heeft u enig idee wat voor soort beugels wij als thuiszorgwinkel in ons assortiment hebben. Zoekt u een beugel of hulpmiddel wat er niet bij tussen staat neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice, via tel. 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Wandbeugels voor douche en toilet

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken