Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
3 jan 2024

Wat Is De Beste Lichtgewicht Rolstoel ?

De beste lichtgewicht rolstoel is de Zoof Urban Rolstoel. Deze lichtgewicht rolstoel weegt slechts 10 kg en heeft veel eigenschappen die deze rolstoel onderscheiden van andere rolstoelen . Zo hangt een traditionele rolstoel altijd door als u hierop gaat zitten omdat deze opgeklapt moet worden. De Zoof rolstoel heeft hier iets op bedacht. Doorat de rolstoel inklapt net als een kinder wagen van achter naar voren binnen 1 beweging en niet van links naar rechts heeft deze een stevige vaste plaat zitting met een koudschuimkussen . Hierdoor zakt u niet door op de zitting maar zit u stevig en comfortabel . Zo zakken uw rugwervels niet in elkaar tijdens het zitten op de rolstoel en kunt u hier veel langer in doorbrengen en krijgt u geen rugklachten van deze rolstoel . Door het inklappen in 1 beweging , klapt u meteen de hele rolstoel in tot een zeer klein pakket waarbij de wielen los vervoerd worden in de speciale reistas. Zo neemt de rolstoel ook nog bijna geen ruimte in met vervoeren in de auto. De dubbele voetsteun vouwt gewoon mee en hoeft niet zoals met een gewone rolstoel verwijderd te worden.

Ontdek de Zoof Urban Lichtgewicht Rolstoel

Lichtgewicht Moderne Rolstoel Zoof

De Zoof rolstoel heeft een moderne vormgeving zodat deze er een stuk vriendelijker uitziet als een standaard rolstoel . Ook de handige duwbeugel aan de achterzijde loopt een stuk prettiger voor een eventuele begeleider. Deze duwbeugel is tevens in hoogte verstelbaar zodat je deze gemakkelijk kunt aanpassen in hoogte . Een andere groot voordeel is dat de wielen van een speciaal soort dempingsschuim gemaakt zijn zodat deze wel comfort vieden maar niet meer lek kunnen. Zo weet u zeker dat u onderweg niet kan komen te staan of dat de band te zacht is waardoor de rolstoel zwaar loopt.

Zoof rolstoel In gebruik

Uitvoeringen Zoof Rolstoel

De Zoof Rolstoel heeft 2 varianten op de markt gebracht die zich onderscheiden in de voetsteun. De Zoof Classic heeft een traditionele voetensteun die met het opvouwen wel aan de rolstoel blijft zitten en dus niet verwijderd hoeft te worden. De Zoof Urban heeft een voetensteun in het midden die makkelijker in te klappen is en minder gewicht heeft. Beide varianten zijn verkrijgbaar met 10 inch wielen (duwwagen) of 24 inch wielen ( zelfbeweger ) zo kunt u zelf de keuze maken welke het beste bij u past en wat u het makkelijkste vind om te vervoeren. De rolstoelen zijn in 4 moderne kleuren leverbaar waarbij de kleuren terugkomen op de banden en in de bekleding. De Classic uitvoering heeft standaard een wit frame en de Urban uitvoering een antraciet frame.

Waar Kan Ik De Zoof Rolstoel Uitproberen ?

U kunt de Zoof rolstoel uitproberen in onze showroom in Neede. Hier hebben we standaard beide uitvoeringen op voorraad staan zodat u deze kunt proberen en testen. Zowel binnen als buiten. Wij zullen u dan de rolstoel demonstreren en uitleg geven over de werking. Woont u verder weg of besteld u liever online ? Geen probleem wij kunnen de Zoof grootwiel uit voorraad leveren zodat u deze snel in huis krijgt geleverd . U heeft hierbij 14 dagen recht op retour waarbij u bij ontvangst van de retour in onze winkel het volledige aankoopbedrag krijgt gecrediteerd.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Needeinfo@totalezorgwinkel.nl0545-296368
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken