Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
5 mei 2023

Wat is de beste rollator voor buiten ?

U bent op zoek naar een rollator voor buiten heeft moeite met een keuze maken en te kiezen welke geschikt is voor u . Nu zijn bijna alle rollators geschikt voor binnen en buiten maar zit er een groot verschil in stevigheid en comfort van lopen. Ook de grote van de banden zijn van grote invloed op het loopcomfort en hoe makkelijk een rollator over oneffenheden en obstakels heen gaat. Hoe grote de wielen hoe makkelijker een rollator loopt op oneffen terreinen . Denk hierbij aan scheve stoepen, kinderkoppen, bospaden ect. Er zijn twee rollators die er echt boven uitsteken qua gemak en loopcomfort.

Klik op de afbeelding om naar de betreffende product pagina van de rollator te gaan

ByAcre Carbon Overland Rollator

De ByAcre carbon overland rollator is een zeer lichte rollator met grote luchtbanden die zorgen voor een hoog loopcomfort. De rollator is speciaal ontworpen voor gebruik op ruwer terrein wat er voor zorgt dat de rollator uitermate licht loopt op oneffen terreinen. Hierdoor geeft de carbon rollator ook een hoop loop gemak op scheve stoepen, kinderkoppen en ruwe ondergronden. Door zijn grote banden loopt deze er makkelijk overheen en is deze licht om te hanteren. Doordat de rollator is gemaakt van carbon fiber materiaal is deze zeer licht en extreem sterk. Op dit moment is de ByAcre Overland rollator de beste rollator voor buiten die er op de markt verkrijgbaar is.

Topro Olympos ATR Rollator

De Topro Olympos ATR is een echte buiten rollator gemaakt van aluminium . De Olympos is een rollator met de grootse banden die op de markt verkrijgbaar zijn. De banden zijn gemaakt van een special soort dempings schuim wat niet lek kan . Hierdoor worden de trillingen van de ondergrond zeer goed geabsorbeerd en krijgt u een hoog loopcomfort. Door zijn grote banden loopt u makkelijk over kleine drempels en obstakels heen en hoeft u de rollator zelf niet op te tillen . De Olympos rollator heeft een extra ruime loop breedte zodat deze op oneffen ondergronden nog stabieler en veiliger loopt en u zelf ook meer ruimte heeft om er tussen te lopen. De speciale ergo soft handvatten kunnen op twee manieren worden vast gepakt zodat u tijdens het wandelen kunt afwisselen van greep om uw handen te ontlasten.

Rollator voor buiten bestellen

Wilt u graag de rollator bestellen dan kan dit makkelijk online via onze website of u kunt langs komen in onze showroom waar wij al onze rollators hebben staan. Is onze showroom te ver rijden voor u ? Bestel dan online en probeer de rollator zelf thuis. Bevalt deze toch niet of is het niet wat u gedacht heeft ? Dan heeft u 14 dagen recht op retour en wordt uw aankoopbedrag volledig teruggestort als deze aan ons retour wordt gestuurd.

Klantenservice

Wilt u graag advies voordat u uw aankoop online gaat doen ? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Onze adviseurs zullen u dan helpen bij het maken van de juiste keuze binnen uw budget. Heeft u moeite met het bestellen online ? Informeer dan naar de mogelijkheden om deze op een andere manier te bestellen.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken