Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
16 mei 2023

Wat is een loopfiets voor volwassenen ?

Een loopfiets voor volwassen is een fiets waarbij u op kunt fietsen als u evenwicht problemen heeft bij het afremmen of stilstaan. De Sitgo Ultimate elektrische loopfiets is volledig elektrisch waarbij u de voeten op een rijplaat kunt zetten tijdens het rijden. Remt u af of gaat u stil staan dan heeft u meteen beide voeten op de grond en staat u stabiel en veilig stil en kunt u niet omvallen .De Sitgo heeft het uiterlijk van een normale fiets en kan in verschillende snelheden worden ingesteld tot maximaal 22 km/u. Deze fietsen zijn ontworpen in Neede , Nederland en zijn gekeurd en voorzien van verschillende veiligheids certificaten . De Sitgo loopfiets zorgt ervoor dat u weer heerlijk kunt fietsen en mooie toertochten kunt maken of lekker boodschappen kunt doen op de fiets.

Leverbaar in de kleur grijs

Leverbaar in de kleur rood

Sitgo Ultimate met groot display

De sitgo ultimate is standaard uitgevoerd met een groot overzichtelijk display waar u de snelheid , accumeter, de snelheidsstand en de tempratuur kunt aflezen

Sitgo accu met anti-diefstal beveiliging

De accu zit is alleen afneembaar met een sleutel zodat deze niet gestolen kan worden. De accu is zowel los als in de fiets oplaadbaar en geeft een groot bereik.

Automatische verlichting

De Sitgo elektrische loopfiets voor volwassenen is uitgerust met automatische verlichting die aangesloten is op het elektronica systeem en gaat automatisch aan bij schemer.

Brede voetenplank Sitgo Loopfiets

Met de brede voeten[plank kunt u op de Sitgo Ultimatie altijd ruim u voeten kwijt als u in stand 2, 3, 4 of 5 rijd. In stand 1 kunt u met uw voeten nog meebewegen op de grond.

Balans fiets

Met de Sitgo loopfiets voor volwassenen heeft u altijd een veilig gevoel en staat u meteen stabiel stil op het moment dat dit nodig is . Wanneer u fiets snelheid heeft is het voor de meeste mensen geen probleem het evenwicht te houden maar vaak bij het weg fietsen en remmen of plotseling stoppen is het lastig om met de voeten aan de grond te komen. Gelukkig is dit bij de Sitgo niet het geval en als u langzamer gaat fietsen of bij het weg fietsen kunt u met 1 of 2 voeten mee steppen en de balans houden. Ook als u plotseling moet stoppen heeft u uw voeten aan de grond zonder dat u van het zadel afgaat.  De Sitgo loopt volledig elektrisch zodat u ook geen uithoudingsvermogen hoeft te hebben en makkelijk lange afstanden kan afleggen.

Sitgo Loopfiets Uitproberen ?

Wilt u de Sitgo loopfiets graag een x uitproberen ? Dan kan dat bij onze showroom in Neede. U kunt zonder afspraak tijdens openingstijden binnenlopen van Dinsdag t/m Vrijdag. Onze adviseurs zullen u de fiets uitgebreid uitleggen en u begeleiden tijdens het proef rijden. Dit kan in een zeer rustige omgeving zonder veel hinder van verkeer.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Needeinfo@totalezorgwinkel.nl0545-296368
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken