Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
30 okt 2015

Wilt U een borstkolf huren of borstkolven kopen

Bent u op zoek om een borstkolf te kopen zorgt u er dan voor dat een een borstkolf koopt van goede kwaliteit. Als u er achteraf spijt van krijgt en de borstkolf valt tegen dan heeft niemand er wat aan.

Wij hebben verschillende borstkolven in ons assortiment  http://www.totalezorgwinkel.nl/moeder-en-kind/borstkolven/

U kunt bij ons de borstkolf Medela Symphony huren. Dit kan alleen bij ons in de winkel dus komt U uit de achterhoek en woont u in de omgeving  Rijssen, Hengelo, Enschede, Goor, Lochem, Zutphen, Doetinchem, Gorsel, Brummen, Laren, Eibergen, Neede, Lichtenvoorde, Vorden, Ruurlo, Zieuwent, Marienvelde, Zelhem, Groenlo, Winterswijk, Borculo, Haaksbergen, Vreden , Bocholt, Aalten, Dinxperlo, Varsseveld, Diepenheim, Markelo, Holten, Enter, Delden, Borne, Holten ,Noordijk, rietmolen, Buurse, Barchem, Hengevelde, Bentelo. Doetinchem of Ulft en heeft U een borstkolf van ziekenhuis kwaliteit nodig dan is deze borstkolf bij ons te huur.

De borstkolf Medela Symphony wordt u vaak door het ziekenhuis of een lactatiekundige of kraamhulp aanbevolen. Deze zal U ook advies geven over de werking van de borstkolf.
Bent u op zoek om een borstkolf te kopen zorgt u er dan voor dat U een borstkolf koopt van goede kwaliteit. Als u er achteraf spijt van krijgt en de borstkolf valt tegen dan heeft niemand er wat aan.
Wij hebben verschillende borstkolven van Medela in ons assortiment. Medela staat garant voor kwaliteit.  Het verschil in de kolven zit hem in de frequentie dat u de kolf nodig heeft. Bent u een werkende moeder en moet u tussen het werk door afkolven ?

Ga dan voor de borstkolf medela freestyle. Deze is zeer compleet met een koeltasje of de melk te bewaren en is geschikt voor dubbel afkolven. De Medela Freestyle werkt op een accu en is zeer geruisloos. De borstkolf geeft precies aan wat u moet doen. Hoeft u niet zo vaak af te kolven dan is de medela Harmony handkolf misschien wat voor U.

Wilt u toch graag elektrisch afkolven dan kunt u beter voor de medela borstkolf Swing gaan.  Wilt u ongeveer 9x in de week een elektrische borstkolf gebruiken dan raad ik u de Medela Swing Maxi aan.  Wilt u meer dan 9 x in de week afkolven dan kunt u beter voor de Medela Freestyle dubbele borstkolf gaan.

 

Als u meer informatie over  elektrische borstkolven of een handmatige borstkolf, komt u dan gerust langs in onze thuiszorgwinkel of neemt u contact met ons op via tel. 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Wij hebben ook een groot assortiment in Medela Flessen, Spenen, borstschilden, tepelhoedjes, Medela onderdelen, magnetronzakken ect. Kijkt u eens rustig rond op onze site www.totalezorgwinkel.nl

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken