Onderdelen Joyrider Rolstoel

Bent u op zoek naar vervangende onderdelen voor uw Joyrider rolstoel ? Dan kunnen wij u alles snel leveren zodat u er weer snel op uit kunt. Neem contact met ons op over de betreffende onderdelen

Aantal:
Offerte aanvragen

Beschrijving

Onderdelen Joyrider Rolstoel

Bent u op zoek naar vervangende onderdelen voor uw Joyrider rolstoel ? Dan kunnen wij u alles snel leveren zodat u er weer snel op uit kunt. De onderdelen voor de Joyrider rolstoel zijn te vinden op de technische tekening van de rolstoel. Wilt u graag ons advies op bent u opzoek naar een onderdeel neemt u dan contact op met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl. De onderdelen leveren wij op offerte basis . Aan de hand welke onderdelen u nodig heeft zullen wij u een prijsopgave doen. Let wel op : Bestelde onderdelen voor de Joyrider rolstoel kunnen niet retour.

Repareren Joyrider rolstoel

Wilt u graag dat wij de Joyrider rolstoel voor u repareren ? Dan kan dit bij onze showroom in Neede. Hier hebben wij een eigen werkplaats waar wij de Joyrider vakkundig voor u kunnen repareren .De Joyrider dient dan langs gebracht te worden op afspraak. Afhankelijk van de reparatie kunt u hier eventueel op wachten .

Klantenservice

Neem contact op met onze klantenservice voor een prijsopgave van de juiste onderdelen via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Kenmerken
  • Alle onderdelen voor de Joyrider rolstoel beschikbaar
  • Bestelde onderdelen hebben geen recht op retour
  • Vraag een prijsopgave op via onze klantenservice
  • Snelle levering van de onderdelen
  • Eigen reparatieservice in Neede
  • Druk hier boven op lees meer voor een foto om in te zoomen
Specificaties
  • Merk: E-Ability
  • Type: Onderdelen Joyrider rolstoel
  • Garantie: Bestelde onderdelen kunnen niet retour. Garantie 12 maanden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onderdelen Joyrider Rolstoel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderdelen Joyrider Rolstoel

Bent u op zoek naar vervangende onderdelen voor uw Joyrider rolstoel ? Dan kunnen wij u alles snel leveren zodat u er weer snel op uit kunt. Neem contact met ons op over de betreffende onderdelen

Aantal:
Offerte aanvragen
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.