Onderdelen Joyrider Rolstoel

Bent u op zoek naar vervangende onderdelen voor uw Joyrider rolstoel ? Dan kunnen wij u alles snel leveren zodat u er weer snel op uit kunt. Neem contact met ons op over de betreffende onderdelen

Aantal:
Offerte aanvragen

Beschrijving

Onderdelen Joyrider Rolstoel

Bent u op zoek naar vervangende onderdelen voor uw Joyrider rolstoel ? Dan kunnen wij u alles snel leveren zodat u er weer snel op uit kunt. De onderdelen voor de Joyrider rolstoel zijn te vinden op de technische tekening van de rolstoel. Wilt u graag ons advies op bent u opzoek naar een onderdeel neemt u dan contact op met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl. De onderdelen leveren wij op offerte basis . Aan de hand welke onderdelen u nodig heeft zullen wij u een prijsopgave doen. Let wel op : Bestelde onderdelen voor de Joyrider rolstoel kunnen niet retour.

Repareren Joyrider rolstoel

Wilt u graag dat wij de Joyrider rolstoel voor u repareren ? Dan kan dit bij onze showroom in Neede. Hier hebben wij een eigen werkplaats waar wij de Joyrider vakkundig voor u kunnen repareren .De Joyrider dient dan langs gebracht te worden op afspraak. Afhankelijk van de reparatie kunt u hier eventueel op wachten .

Klantenservice

Neem contact op met onze klantenservice voor een prijsopgave van de juiste onderdelen via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Kenmerken
  • Alle onderdelen voor de Joyrider rolstoel beschikbaar
  • Bestelde onderdelen hebben geen recht op retour
  • Vraag een prijsopgave op via onze klantenservice
  • Snelle levering van de onderdelen
  • Eigen reparatieservice in Neede
  • Druk hier boven op lees meer voor een foto om in te zoomen
Specificaties
  • Merk: E-Ability
  • Type: Onderdelen Joyrider rolstoel
  • Garantie: Bestelde onderdelen kunnen niet retour. Garantie 12 maanden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onderdelen Joyrider Rolstoel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onderdelen Joyrider Rolstoel

Bent u op zoek naar vervangende onderdelen voor uw Joyrider rolstoel ? Dan kunnen wij u alles snel leveren zodat u er weer snel op uit kunt. Neem contact met ons op over de betreffende onderdelen

Aantal:
Offerte aanvragen
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Proefrit aanvraag | Offline conversion tracking

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.