Push Med Polsbrace

De Push med Polsbrace biedt een hoge mate van ondersteuning en bescherming aan het polsgewricht, zonder daarbij de handfunctie te beperken.

Wissen
Aantal:

Levertijd: 1 tot 4 werkdagen

Beschrijving

Push Med Polsbrace

De Push Med Polsbrace wordt aangebracht bij mddel tot zware blessures en zorgt voor een hoge mate van ondersteuning en bescherming van de pols. De handfunctie blijft optimaal en zorgt ervoor dat u uw dagelijkse bezigheden kunt blijven doen. Ook met het sporten kunt u de Push Med polsbrace optimaal inzetten waarbij het polsgewricht goed ondersteund word zodat deze stabiel blijft en pijnklachten uit blijven of verminderen.
Heeft u last van het carpaal tunnel syndroom ? Dan raden wij u aan voor de Push Med Splint brace te gaan, deze is hier speciaal voor ontwikkeld. 
De Push Med Polsbrace is eenvoudig met 1 hand aan te brengen en heeft op kwetsbare punten van de pols comfort zones aangebracht van gepolsterd materiaal. 
Op de afbeelding hieronder ziet u hoe u de juiste maat kunt opmeten. Onderaan deze pagina kunt u dit ook zien in de instructiefilm van deze polsbrace.
Maat Opmeten Push med Polsbrace

Comfort en ondersteuning van de Push Med Polsbrace

De Push Med polsbrace is gemaakt van Sympress materiaal. Dit is een hoogwaardig materiaal wat zeer comfortabel aanvoelt. De extra balijnen in de brace zorgen voor een perfecte stabiliteit van de pols en een hoge ondersteuning. De Polsbrace is wasbaar op 30 graden handwas met een fijn wasmiddel.

Indicatie’s voor de Push Med Polsbrace 

  • Restinstabiliteit
  • Matige tot ernstige distorsies
  • Overbelastingsklachten in het polsgewricht
  • Therapie-resistente overbelastingsklachten van de polsextensoren
  • Peesontsteking van de polsextensoren
  • Polsfracturen zonder dislocaties
  • Nabehandeling van polsfracturen
  • Arthrose met zwelling
  • RSI

Maatvoering De Push Med Polsbrace is verkrijgbaar in 4 maten. De juiste maat wordt bepaald door de omvang van de pols te meten.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Push Med Polsbrace” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Push Med Polsbrace

De Push med Polsbrace biedt een hoge mate van ondersteuning en bescherming aan het polsgewricht, zonder daarbij de handfunctie te beperken.

Wissen
Aantal:

Levertijd: 1 tot 4 werkdagen

Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Proefrit

Offerte aanvragen

Demonstratie aanvragen