(2 klantbeoordelingen)

TZ Smart Up Elektrische Rolstoellift Verrijdbaar

Artikel code: TZSmartUp

Wilt u graag zelfstandig blijven maar zijn de lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoelen toch nog iets te zwaar voor u om in de auto te tillen ? Ontdek dan de Smart Up elektrische rolstoel lift.

Aantal:

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Beschrijving

TZ Smart Up Elektrische Rolstoellift Verrijdbaar

Wilt u graag zelfstandig blijven maar zijn de lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoelen toch nog iets te zwaar voor u om in de auto te tillen ? Ontdek dan de Smart Up elektrische rolstoellift. U kunt de rolstoel opgevouwen op een laag punt gemakkelijk op de rolstoel lift schuiven en deze fixeren met een band mocht dit nodig zijn en zo geheel elektrisch omhoog liften. De lift is verrijdbaar dus u kunt deze zo dicht mogelijk bij de auto zetten . De rolstoellift is voorzien van een rem zodat deze zeer veilig staat. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u uw rolstoel tot een maximale hoogte van 90 cm omhoog liften en deze zo in de auto schuiven. De lift is voorzien van een 5Ah lithium accu die af en toe opgeladen moet worden of deze kan bij sommige elektrische rolstoelen in het oplaadpunt en haalt de stroom uit de rolstoel. De lift zelf is zeer compact en weegt slechts 10 kg. Dit is voor de meeste mensen goed te hanteren en in de auto te plaatsen. Het uit de auto halen doet u op dezelfde manier alleen in omgekeerde volgorde. De Smart up elektrische lift kan een maximaal gewicht van 40 kg liften .

Let op : De uitvoering zonder accu is geschikt voor de Smart Chair standaard en Smart Chair XL en alle e-Ability Prorider rolstoelen. Hier past de 3 punt stekker in het oplaadpunt in de joystick van de rolstoel en haalt hier de stroom vandaan. Let wel op dat er stroom in de accu van de rolstoel moet zitten. Voor alle andere elektrische rolstoelen heeft u de versie met accu nodig waar de plugin in gaat.

Rolstoel In De Auto Plaatsen Met De Smart Up Rolstoellift

Rolstoel Uit De Auto Halen Met De Smart UP Rolstoellift

Voor welke elektrische opvouwbare rolstoelen is de TZ Smart Up Rolstoellift geschikt ?

Onderstaand hebben wij een aantal elektrische opvouwbare rolstoelen staan die geschikt zijn om met de smart lift te liften.

TZ Smart Up Elektrische Rolstoel Lift Verrijdbaar

Kenmerken
 • Helpt u eenvoudig een opvouwbare rolstoel in de auto tillen
 • Elektrische schaarlift met verrijdbaar onderstel
 • Voorzien van remmen, stabilisators en fixatiegordel
 • Wordt geleverd met 5Ah lithium accu en afstandsbediening
 • Afmeting: 72 x 45 x 23 cm L x B x H
 • Kan tot maximaal 90 cm liften
 • Maximaal tot 40 kg te belasten
Specificaties
 • Merk: TZ
 • Type: Smart Up Elektrische Opvouwbare Rolstoel Lift
 • Afmeting: 72 x 45 x 23 cm ( L x B x H )
 • Accu: 5 Ah Lithium
 • Maximale belasting: 40 kg
 • Hoogte: Maximale tilhoogte 90 cm
 • Verrijdbaar: Ja
 • Gewicht: 10 kg
 • Rem: Voorzien van remmen, stabilisators en fixatiegordel
 • Wordt geleverd: Inclusief afstandsbediening
 • Uitvoering: Met accu, Zonder Accu

2 beoordelingen voor TZ Smart Up Elektrische Rolstoellift Verrijdbaar

 1. Douwe

  Erg getwijfeld bij de aanschaf of ik hem zou gaan gebruiken, maar nu heel erg blij mee. Onze – best wel zware – elektrische rolstoel kantel ik eenvoudig op de lift. Lift omhoog (gaat best nog snel) en ik schuif de rolstoel zonder te hoeven tillen in de auto. Veel eenvoudiger dan dure voorzieningen in je auto aan te moeten laten brengen.

 2. Harmina Buck (geverifieerde eigenaar)

  Geen mening,nog niet mee gewerkt

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(2 klantbeoordelingen)

TZ Smart Up Elektrische Rolstoellift Verrijdbaar

Artikel code: TZSmartUp

Wilt u graag zelfstandig blijven maar zijn de lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoelen toch nog iets te zwaar voor u om in de auto te tillen ? Ontdek dan de Smart Up elektrische rolstoel lift.

Aantal:

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.