Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
21 apr 2022

Beste Sta Op Stoel

Vaak krijgen wij de vraag wat is nu de beste sta op stoel ? Dit is lastig een antwoord op te geven maar wel is het een gegeven dat de beste sta-op stoelen geproduceerd worden in Nederland. De Nederlandse merken Fitform en Doge staan in voor sta-op stoelen van de hoogste kwaliteit en gemaakt van de beste hoogwaardigste materialen .Bij Fitform word zelfs 10 jaar garantie geven via het Fitform garantie fonds. Dit zegt wel iets over de kwaliteit en het vertrouwen wat men in hun sta-op stoelen hebben. De paradepaardjes van de Fitform sta op stoelen zijn de Vario 570 en 574. Deze sta-op stoelen zijn speciaal ontwikkeld voor senioren en mensen met zit en rug problemen. De stoelen zijn ook uitgerust met 3 motroren die allemaal onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn zodat de stoel in elke gewenste positie kan worden gezet met een overzichtelijke afstandsbediening. Ook zijn er veel aanpassingen per stoel mogelijk zoals bijvoorbeeld een verwarming in de rugleuning en zitting, een topline uitvoering, of een infrarood bediening.

Opblaasbare lendensteun

Standaard zitten in de Fitform stoelen een opblaasbare lendensteun die in hoogte afgesteld kan worden aan de hand van uw lichaam. Dit is vooral prettig voor mensen met rugproblemen en die graag een opvulling in de onderrug hebben. De stevigheid is zelf naar wens in te stellen.

Beste Sta Op Stoel

De beste sta-op stoelen worden geheel op maat ingemeten aan de hand van uw lichaam. Zo krijgt u de beste zitondersteuning en weet u zeker dat de stoel als gegoten zit. Voor het inmeten van uw lichaams maten gebruiken wij een speciale meetstoel zodat wij exact de zithoogte, zitdiepte en lengte van de voetenbank kunnen inmeten en zo de stoel op maat kunnen leveren . Dit is belangrijk zodat u een stoel van de beste materialen maar ook met de perfecte maten voor een optimale zitondersteuning krijgt.

Levertijden & Kleuren En Stoffen

De gemiddelde levertijd van een sta-op stoel van Fitform ligt tussen e 4 en 8 weken . Heeft u spoed ? Dan kunnen wij een showroommodel geheel op maat aanpassen met de hand zodat deze binnen enkele dagen geleverd kan worden .De kleur en stof of leer moet u dan wel aanspreken , wij hebben daarom altijd showroommodellen met neutrale kleuren die overal bijpassen.

Kleur en stof

Onze sta-op stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, zo kunt u kiezen uit leer , diverse stof soorten, Nirox of stamskim (incontinentie ) in deze stof soorten is veel keuze in kleuren zodat er altijd wel een kleur naar wens tussen zit.

Showroom met sta-op stoelen

In onze showroom hebben wij een ruime keus sta-op stoelen die u kunt bekijken en uitproberen. Zo krijgt u een goed idee over de zitting en rugleuning en demonstreren wij alle mogelijke functie per stoel. Ook hebben wij hier onze inmeetstoel staan zodat wij eventueel exact uw maten kunnen opnemen.

Demonstratie aan huis met sta-op stoelen

Bent u niet in gelegenheid om naar onze showroom te komen dan is het ook mogelijk dat wij in overleg naar u toe komen met verschillende modellen sta-op stoelen. Onze specialist in sta-op stoelen neemt dan met de hand de maten op zodat de stoel goed word ingemeten en naar u lichaam kan worden afgesteld. Bij de Fitform modellen kan eventueel meteen een model achter blijven die wij exact op locatie op maat maken. Wilt u toch liever een andere kleur / stof of bijvoorbeeld een Doge stoel ? Dan kunnen wij een tijdelijke leenstoel achter laten om de levertijd van de stoel te overbruggen

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Needeinfo@totalezorgwinkel.nl0545-296368
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken