Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
7 feb 2024

De Lichtste En Kleinste Rollator

De lichtste en kleinste rollator is de ByAcre Ultralight . Deze is geheel gemaakt uit carbon wat er voor zorgt dat deze slechts 4,8 kg weegt. De Ultralight is modern uitgevoerd met de remkabels verwerkt in het frame. Hierdoor kunnen deze nooit ergens achter blijven haken en blijven de remkabels altijd optimaal werkend. ByAcre heeft ervoor gekozen de handvatten om te draaien wat er voor zorgt dat u altijd zo rechtop mogelijk achter de Ultralight loopt. Standaard worden er speciale soft dempings banden meegeleverd wat ervoor zorgt dat u altijd zo comfortabel mogelijk loopt en de juiste grip heeft op de ondergrond.

Zelf Samen Te Stellen

De ByAcre Ultralight is bij ons geheel zelf samen te stellen en nergens goedkoper verkrijgbaar. U kunt kiezen uit 5 trendy kleuren en zelf bepalen welke tas u er graag bij wilt aanschaffen. Standaard wordt de lichtste en kleine rollator geleverd met een pocket tas aan de loopzijde voor € 599,- . Optioneel kunt u dan nog kiezen om van tas te veranderen of een extra grote boodschappentas aan de voorzijde te nemen.

Klein En Licht Om Te Vervoeren

De carbon rollator Ultralight is door zijn moderne vormgeving zeer klein om te vervoeren. Door zijn lichte gewicht van slechts 4,8 kg is deze voor bijna iedereen te tillen en makkelijk mee te nemen. Dit is ook meteen de lichtste rollator die er verkrijgbaar is . Door deze eigenschappen blijft u zelfstandig en bent u niet afhankelijk van anderen.

Gewicht Tijdens Het Lopen

Veel mensen denken bij het gewicht van een rollator alleen aan het in en uit de auto tillen. Dit is zeker een belangrijk punt maar het gewicht van een rollator komt u vaker tegen dan u denkt. Denk aan een hoge stoeprand of drempel waar u de rollator moet optillen . Het gewicht van een rollator komt u natuurlijk ook tegen met het duwen en draaien met de kleinste rollator. Hoe lichter dit gewicht is , hoe minder inspanning u hoeft te leveren.

In Hoogte Verstelbaar

De Ultralight is eenvoudig in hoogte aan te passen zodat u deze gemakkelijk kunt afstellen op de lengte van uw lichaam. Deze kleinste en lichtste rollator is dan ook geschikt voor mensen met een lengte van 155 t/m 185 cm. U stelt dan handvatten eenvoudig af door rechtop te gaan staan met uw armen hangend langs uw lichaam. Het handvat dient dan op polshoogte te komen. Zo heeft u de ideale hoogte en loopt u niet krom voorover maar ook niet te hoog met opgetrokken schouders

Versie Voor In De Natuur

Wilt u graag de moderne uitstraling van de Ultralight en zijn lichte gewicht maar met wat grotere banden ? Dan is er de ByAcre Overland Carbon Rollator. Deze is wat robuuster uitgevoerd met grote luchtbanden. Zo loopt u nog makkelijker over oneffenheden en ongelijke ondergronden en zorgen luchtbanden voor het hoogst haalbare comfort om te lopen. Wel is de Overland wat zwaarder dan de Ultralight maar nog steeds 1 van de lichtste die er verkrijgbaar zijn. Verkrijgbaar in 2 luxe kleuren metallic groen of bruin komt u met de Overland altijd goed voor de dag.

Showroom Of Online

U kunt de Ultralight of Overland zowel in onze showroom als online aanschaffen. Deze zijn standaard op voorraad om uit te proberen of snel te versturen. WIlt u graag advies voordat u tot aankoop overgaat dan kan via onze klantenservice of als u langs komt in onze showroom zullen onze medewerkers u adviseren en helpen met het maken van de juiste keuze voor u.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken