Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
18 apr 2023

De Lichtste Opvouwbare Scootmobiel – 19 Kg

U bent op zoek naar de lichtste opvouwbare scootmobiel ? Dan is de Tube+ opvouwbare scootmobiel een uitkomst voor u . Met een tilgewicht van slechts 19 kg is de Tube+ zeer compact en licht te vervoeren. Deze scootmobiel is binnen enkele seconden met een simpele handeling op te vouwen tot een zeer klein pakket wat in elke auto past. Zo kunt u de opvouwbare scootmobiel makkelijk overal mee heen nemen en zo op locatie alles doen wat u wilt aangezien deze scootmobiel u overal heen brengt. Door zijn compacte formaat is de scootmobiel ook zeer geschikt voor binnen in winkels of een restaurant bijvoorbeeld. Een dagje naar het museum ? Geen probleem , met deze scootmobiel rijd u overal makkelijk naar binnen.

Rijden op de opvouwbare lichtgewicht scootmobiel

De Tube+ lichtgewicht opvouwbare scootmobiel is zeer eenvoudig om te besturen. De snelheid kan begrenst worden met een eenvoudige draaiknop aan het stuur zodat u de snelheid kan instellen aan de omgeving of de persoon die naast u loopt. Gas geven doet u met een gashendel aan het stuur die u inknijpt. Laat u de gashendel los ? Dan staat de scootmobiel ook meteen stil en geremd. Zo heeft u geen kracht nodig om te remmen en kunt u veilig op pad. Het sturen is zoals u al vaak gewend bent op een fiets en is met twee handen vast te pakken. U voeten kunt u eenvoudig op de voetsteun zetten, wilt u wat meer beenruimte of uw benen even in een andere positie zetten ? Dan zitten er voor op de opvouwbare scootmobiel nog twee extra voetsteuntjes waar u uw voeten op kunt plaatsen. Zo kunt u zelf uw zithouding bepalen.

Uitproberen of online bestellen ?

Besteld u de Tube+ scootmobiel via onze website ? Dan wordt deze in een compacte doos naar u verzonden. U hoeft alleen de zitting erop te zetten met 1 handeling en de Tube+ scootmobiel is meteen klaar voor gebruik.

Uitproberen in onze showroom

Wilt u deze scootmobiel eerst liever uitproberen ? Dan is dit mogelijk in onze showroom in Neede. Hier hebben we ook nog andere opvouwbare lichtgewicht scootmobielen en elektrische opvouwbare lichtgewicht rolstoelen waarvan de lichtste nog maar een tilgewicht van 12 kg heeft. Deze kunt u met elkaar vergelijken en zowel binnen als buiten uitproberen in een rustige omgeving. Wij hebben eigen parkeerplekken voor de deur.

 

Totale ZorgwinkelRusschemorweg 387161 RT Needeinfo@totalezorgwinkel.nl0545-296368
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken