Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
29 mrt 2022

Hippe rollator

Wordt lopen steeds lastiger? En heeft u eigenlijk meer steun nodig? Dan kan een rollator uitkomst bieden. Vaak wordt er dan nog gedacht aan de “ouderwetse” degelijke rollator, en daar wilt u nou juist net niet mee lopen. Begrijpelijk! Gelukkig zien we tegenwoordig steeds meer verschillende modellen. Moderner, hipper en compacter.

De Trustcare Let’s Shop rollator is hier een voorbeeld van. Met zijn moderne uiterlijk oogt deze rollator heel wat hipper dan de standaard modellen. Ook is de rollator licht in gewicht, compact en voor zowel binnen als buiten gebruik geschikt. De voorop zittende grote boodschappentas maakt het dat deze ook zeer geschikt is om net wat meer in mee te krijgen. De klep van de tas is verstevigd waardoor u hier ook gemakkelijk op kunt zitten wanneer u even wilt uitrusten of een praatje maakt. Van remkabels merkt u niets, deze zijn mooi weggewerkt in het frame. De rollator is eenvoudig in te klappen door het handvat op de zitting omhoog te trekken. Zo kunt u de rollator makkelijk vervoeren of wegzetten.

Hippe Rollator Met De Nieuwste Technieken

Gaat u echt voor het beste van het beste met een moderne gestroomlijnde uitvoering die super licht is en de remkabels helemaal zitten weggewerkt in het moderne frame ? Dan is de ByAcre Carbon Ultralight en de ByAcre Carbon Overland de perfecte rollator voor u. De Overland is met zijn grote luchtbanden wat meer ontworpen voor ruwer terrein en geeft het hoogste mogelijke comfort. De Ultralight is uitgevoerd met anti-lek dempings banden en is de aller lichtste rollator die op de markt verkrijgbaar. De uitvoering is zeer hip en praktisch en in verschillende kleuren leverbaar. Met de Carbon Overland en Carbon Ultralight heeft u echt een rollator waar u mee  oor de dag kunt komen.

Alle Hippe Carbon Rollators vind u via de volgende link : Carbon Rollator Totale Zorgwinkel

Klantenservice

Wilt u graag advies voordat u overgaat tot aanschaf van een rollator ? Dan kan dit natuurlijk via onze klantenservice die te bereiken is op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Onze medewerkers zullen u dan adviseren en helpen met uw aankoop online.

Showroom

Wilt u liever graag langs komen in onze showroom waar wij al onze rollators hebben staan zodat u deze kunt uitproberen en goed de verschillen kunt merken ? Dan is dit van Dinsdag t/m Zaterdag tijdens openingstijden natuurlijk mogelijk. Onze getrainde adviseurs zullen u helpen en adviseren de juiste keus te maken binnen uw budget.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken