Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
30 nov 2022

Met Uw Scootmobiel De Bossen In

Wat is er nu lekkerder dan af en toe heerlijk de natuur in, uw hond uit laten of lekker wandelen met uw partner of bekenden. De meeste scootmobielen zijn niet geschikt om mee in de bossen te rijden. De motor en banden en het frame zijn hier niet voor gemaakt en zullen snel hevige slijtage ondervinden en defect gaan. Buiten dat veel scootmobielen het niet trekken in wat muller zand en u vast blijft zitten zijn er gelukkig twee soorten scootmobielen die uitermate geschikt zijn voor zowel op de weg als in een bosrijke omgeving. De scootmobielen zijn ontwikkeld en gemaakt van de beste materialen en kunnen een hoge belasting hebben. Ook de sterke aandrijving zorgt voor veel tractie en geven u de vrijheid die u wilt. Dit zijn de Scoozy scootmobiel en de Medema Mini Crosser X2

Scoozy Type C

De Scoozy type C is een unieke scootmobiel die gemaakt is uit de nieuwste technieken. Met een snelheid van maximaal 18 km/u en een bereik van maximaal 100 km op een lithium accu geeft de Scoozy erg veel vrijheid. De onafhankelijke vering, grote 16 inch wielen en krachtige aandrijving maken deze scootmobiel zeer geschikt voor in de bossen of bergen . Het makkelijke stuursysteem met actieve rem is met 1 hand te bedienen waar u zo mee weg rijd.

Enkele Demonstratie Films Van De Scoozy

Hieronder ziet u de Scoozy in sneeuw omstandigheden op rum terrein en heerlijk in de bossen.

Medema Mini Crosser X2

De Medema mini crosser is een scootmobiel die wordt gemaakt en ontworpen is in Denemarken. Deze scootmobiel wordt gemaakt van de beste materialen die tegen een stootje moeten kunnen. De weersomstandigheden in Denemarken zijn in de winter vaak koud en nat. Ook de terreinen zijn vaak ruw en vol oneffenheden. Hier is de mini crosser op gemaakt en ontwikkeld. Met zijn grote tractie en trekkracht laat deze scootmobiel u niet snel in de steek en kunt u heerlijk de natuur in. Houd u van foto’s maken van vogels of bossen ? De Mini Crosser geeft u de vrijheid om weer te gaan en staan waar u graag wilt.

Proefrijden Op Deze Unieke Scootmobielen ?

Lijkt u wat om 1 van deze scootmobielen aan te schaffen maar wilt u graag eerst proefrijden om te kijken hoe dit gaat ? Dit kan natuurlijk bij onze showroom in Neede. Beide modellen zijn standaard op voorraad en kunt u in een rustige omgeving bij ons uitproberen. Wij zullen u dan de scootmobielen uitgebreid uitleggen en u begeleiden bij het proefrijden. Komt u van ver ? Laat ons dan even weten om teleurstellingen te voorkomen.

 

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

Gratis Proefrit Bij U Aan Huis

U wilt graag de Scoozy en de Mini crosser scootmobiel uitproberen maar bent niet in de mogelijkheid om bij onze showroom te komen ? Dan is het in overleg wanneer onze agenda het toe laat mogelijk dat wij met de Mini crosser en Scoozy bij u aan huis komen voor een gratis proefrit aan huis. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken