Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
2 feb 2024

Rollator Dubbel Opvouwbaar Lichtgewicht – Top 3

Een rollator dubbel opvouwbaar lichtgewicht is in meerdere opzichten vaak heel handig. De rollator is namelijk in elke auto in de kofferbak te vervoeren. Vaak passen er hier dan wel twee in en hoeft u achterbank niet neer te klappen. Ook blijft er vaak nog voldoende ruimte over om andere spullen te veroveren zoals bijvoorbeeld de boodschappen. Doordat de rollator dubbel op te vouwen is , is deze ook makkelijk te hanteren. Door zijn compacte afmetingen pakt u deze makkelijk vast en legt u deze eenvoudig in de auto. Ook voor thuis is het makkelijk de rollator opgevouwen neer te zetten zodat deze niet veel ruimte in beslag neemt. Gebruikt u de rollator wel binnenshuis ? Dan kan er vaak een dienblad op worden toegepast zodat u eenvoudig uw eten en drinken vervoerd op de rollator.

Verschillen Rollator Dubbel Opvouwbaar Lichtgewicht

Wij hebben drie verschillende soorten van de dubbel opvouwbare rollators in ons assortiment. Deze rollators worden gemaakt door gerenommeerde merken waarbij de kwaliteit van de rollator voorop staat. Natuurlijk zijn er wel wat verschillen in gebruikte materialen, soort banden, manier van opvouwen, de handvatten en het gebruikte kruisframe. Hierbij kunt u zelf kijken wat u prettig vind lopen en welke manier van dubbel opvouwen bij u past. De Trive rollator vouwt u namelijk al dubbel op terwijl u staat. Met 1 simpele handeling trekt u aan het koord op de zitting en de rollator vouwt door zijn speciale kruisframe al meteen dubbel op . Super handig dus. Hieronder zullen we de drie rollators die dubbel opvouwbaar zijn uitlichten om u een kleine indruk te geven. Door hierboven op de dikgedrukte tekst te drukken gaat u naar de betreffende categoriepagina voor alle informatie.

 

Trive Rollator Dubbel Opvouwbaar 6,5 Kg

De Trive rollator van het engelse merk Upliving is een zeer stevige en stabiele rollator met een lange levensduur en een zeer stabiel frame wat trillingen van de ondergrond reduceert. De rollator is met 1 handeling dubbel op te vouwen tot een klein pakket wat makkelijk in elke auto past. De Trive rollator is ook nog eens zeer licht om te hanteren en te tillen. Met slechts 6,5 kg is deze voor bijna iedereen hanteerbaar. De Upliving Trive is in 3 kleuren leverbaar

Topro Odysse Rollator

De Topro Odysse is van de bekende fabrikant Topro die ook de Olympos en Troja rollator heeft ontwikkeld. De Topro Odysse is eigenlijk een Troja maar dan dubbel opvouwbaar. U heeft dus het bekende comfort wat u van Topro gewend bent met de reuma handvatten en speciale dempings banden. Dit in combinatie met het stevige kruisframe zorgt ervoor dat de trillingen van de ondergrond zeer sterk worden gereduceerd en u het hoogst haalbare loopcomfort wat een rollator kan geven haalt. De Odysse is in twee handelingen dubbel op te vouwen . Eerst trekt u aan het koord op de zitting waardoor de rollator eenvoudig samenvouwt. Hierna kunt u met een schuif knopje de rollator ook nog eens over de lengte opvouwen tot een klein en licht pakket wat in elke auto past. De Topro Odysse is leverbaar in 2 kleuren.

Multimotion Double

De Multimotion Double is een zeer lichte rollator voor een scherpe prijs. Dit instap model van de rollators is in twee stappen dubbel opvouwbaar. Met een handvat op de zitting vouwt u de rollator eenvoudig samen . Met de twee vergrendel clips bij de wielen klapt u de rollator ook nog eens verticaal in zodat deze bijna geen ruimte meer in beslag neemt. De rollator is zeer licht in gebruik en om te tillen. Dit instap model heeft niet het hoge comfort van de twee bovenstaande rollators maar is uiterst betrouwbaar en een zeer voordelige koop . De rMultimotion Double is dan ook belastbaar tot 130 kg. Zowel de zitting als de gehele rollator met lopen. U kunt deze Double in 3 frisse kleuren aanschaffen, net de kleur die u wenst.

Showroom Of Online

Bij ons kunt u deze rollators zowel in de showroom als online aanschaffen. In onze showroom staan onze medewerkers voor u klaar om u advies te geven en u te helpen met het maken van de juiste keuze voor u . U kunt bij ons zowel binnen als buiten proeflopen met de rollators en kijken of deze in uw auto passen. Besteld u liever online ? Dan krijgt u de rollator uit voorraad geleverd en kunt u deze thuis uitproberen. Bevalt deze toch niet zoals u had verwacht ? Dan kunt u deze binnen 14 dagen weer retour naar ons sturen en wordt uw aankoopbedrag gecrediteerd. Wilt u graag advies voor u over gaat tot aankoop ? Informeer dan bij onze klantenservice op info@totalezorgwinkel.nl of 0545-296368

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken