Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
14 dec 2023

Rollator Om Mee In Het Bos Te Lopen

Wij krijgen vaak de vraag welke rollator geschikt is om mee in het bos te lopen of op oneffen zandpaden, grasvelden of kinderkoppen. Hiervoor is een rollator met grote dempings banden zeer geschikt. Met grote banden loopt u namelijk een stuk makkelijker over oneffenheden en kleine obstakels heen zonder dat de rollator blijft haken en u deze moet optillen. Een dempingsband kan bestaan uit lucht maar ook een speciale PU schuim band die niet lek kan en bijna niet slijt. Deze absorberen namelijk de trillingen van de ondergrond zodat u zo comfortabel mogelijk loopt. Natuurlijk heeft ook de kwaliteit van het frame en de gebruikte materialen een invloed op de trillingen en steken er een aantal merken ver boven de rest uit . Deze rollator blijven zich ook naar een lange periode gebruik goed houden waardoor u een zeer lange tijd plezier en gemak heeft van de rollator. Door hierboven op de dikgedrukte tekst te drukken ziet u een overzicht van al onze rollators speciaal geschikt voor buiten met grote banden.

Waar dient een rollator om mee in het bos te lopen aan te voldoen ?

Een rollator om mee in de natuur te lopen dient de volgende eigenschappen te hebben

 • Grote banden – Lucht banden of dempingsbanden
 • Een afsluitbare tas tegen regen en vuil
 • Stevig kruisframe
 • Prettige ergonomische handvatten met een stevige comfort grip
 • Zitting om eventueel even uit te rusten onderweg

Een aantal rollators die geschikt zijn om te lopen in het bos

Wilt u een rollator aanschaffen om mee in de natuur te lopen of op oneffen ondergronden ? Zorg dan voor een rollator met grote banden en een merk dat garant staat voor kwaliteit. Een aantal van deze rollators zullen wij hier onder voor u opsommen

 • Topro Olympos ATR
 • Rehsense Server OS
 • Multimotion Cruiser
 • ByAcre Carbon Overland
 • Topro Olympos ATR Slim
 • Rehasense Explorer

Deze rollators zijn allemaal uitgevoerd met grote lucht en dempinsbanden , en zijn van hoge kwaliteit materialen gemaakt. Wilt u ook graag de lichtste rollator dan is de Overland Carbon rollator misschien wat voor u . De rollator is gemaakt van carbon wat een zeer licht en sterk materiaal is . Standaard heeft deze rollator grote luchtbanden en ergonomische omgekeerde handvatten voor de beste looppositie . Nadeel van carbon is dat dat aanschafprijs hoger licht dan bij een aluminium rollator.

Rollator Met Grote Banden

Een rollator met grote banden is dus uitermate geschikt voor boswandelingen en ruwe ondergronden. Maar wist u dat een rollator met grote banden bijna altijd het prettigste loopt ? Denkt u aan kleine drempels , obstakels buiten of de scheve stoepen op straat . Waar een rollator met normale banden blijft haken en u deze iets moet optillen loopt een rollator met grote wielen hier gewoon overheen en heeft u hier geen hinder van. . Al onze rollators zijn zowel online te bestellen als in onze showroom te proberen en meteen mee te nemen. Besteld u online en is het toch niet wat u zoekt ? Dan kunt u de rollator binnen 14 dagen retour sturen en wordt uw aankoop gecrediteerd , of als u een andere wilt bestellen omgeruild.

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken