Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
30 mrt 2022

Scootmobiel kopen ? Ontdek de betrouwbaarste modellen

U bent opzoek naar een scootmobiel en zoekt een betrouwbaar merk , het is natuurlijk niet prettig als u een model koopt wat constant wat mee is en die niet fijn rijd. Door onze jarenlange ervaring in scootmobielen weten wij exact welke scootmobielen goed en betrouwbaar zijn . Afhankelijk van uw wensen kunnen  we hierdoor goed een selectie voor u maken zodat u een juiste keuze kunt maken. In onze showroom in Neede hebben wij veel verschillende soorten en modellen staan van gerenommeerde merken. WIj kunnen u uitgebreid de verschillen en eigenschappen per type uitleggen en u goed informeren. Uit eindelijk is het toch de bedoeling dat u zelf even buiten gaat rijden , want wij kunnen heel veel vertellen maar u moet erop rijden en dit even goed aanvoelen wat de verschillen zijn en hoe deze stuurt, optrekt, veert en aanvoelt. Ook de bediening of u daar makkelijk bij kunt onder het rijden ect speelt een rol. Hiervoor nemen wij ook uitgebreid de tijd om samen met u tot de juiste keuze te komen.

Al onze scootmobielen vind u in onze showroom . Alvast online oriënteren ? Scootmobiel Totale Zorgwinkel

Groote diversiteit in scootmobielen

Doordat iedereen andere wensen stlet aan een scootmobiel hebben wij qua eigenschappen ook veel verschillen in de scootmobielen staan. De grootste verschillen vind u in de opsomming hieronder :

  • Vering, van basis tot best geveerd alles in 1 showroom staan
  • De snelheid verschilt van 12 km/u , 15 km/u tot 18 km/u
  • Grote van de wielen
  • Sturing
  • Ergonomische zitting of luxe capteins stoel
  • Grote van de accu die in de scootmobiel passen
  • Digitaal display of niet

Unieke Moderne Scootmobiel Scoozy C

De modernste scootmobiel met de nieuwste technieken is de Scoozy C scootmobiel . Deze heeft een royale open zit waarbij u zich in een modern voertuig bevind. De Scoozy C heeft een unieke joystick besturing waarmee u de scootmobiel handig door het verkeer manoeuvreert . Ook in kleine ruimtes kan de Scoozy scootmobiel uiterst precies draaien. Moet u plotseling remmen ? Waarbij het bij andere scootmobiel een tegen natuurlijke beweging is om bij remmen los te laten is het bij de Scoozy dat u de Joystick naar achteren trekt en de Scoozy onmiddellijk remt. Dit is ook je natuurlijke reactie dus ook in paniek zult u dit doen en staat u snel stil. Extra veilig dus. Ook het actieradius van 50 of 100 km is zeer ruim . De Scoozy is echt een modern voertuig waar u mee voor de dag kunt komen.

Showroom In Neede

In onze grote showroom in Neede hebben wij al onze scootmobielen staan die u ook online vind , geen verassingen dus dat alles alleen online wordt aangeboden. Hier kunt u rustig proefrijden in een omgeving zonder veel hinder van verkeer. Onze adviseurs zullen u helpen en adviseren tijdens de proefrit.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken