Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
23 jul 2021

Snelle Scootmobiel 25km/u

U bent toe om een scootmobiel aan te schaffen maar wilt er wel 1 waarmee u lekker kunt doorrijden of samen met een elektrische fiets erop uit kunt trekken. Dan is het belangrijk dat de scootmobiel een hoge snelheid kan halen van minimaal 20 km/u . Nu zijn er niet veel scootmobielen die dit halen. De meeste scootmobielen lopen 15 of 18 km/u . Maar gelukkig is er voor u nu een uitkomst, de Excel Roadmaster is een moderne scootmobiel met een snelheid die maximaal 22 – 25 km/u kan. Hier mee kunt u er lekker op uit en kunt u waar het mogelijk is lekker vlot doorrijden . Alle informatie over deze scootmobiel vind u hier : Snelle Scootmobiel 

Over de Excel Roadmaster Snelle Scootmobiel 25 km/u

De Roadmaster is de nieuwste scootmobiel van Excel met zoals aangegeven een hoge snelheid . Deze scootmobiel is uitgerust met de modernste technieken zoals LED verlichting, een modern digitaal display en zelfs een alarm systeem. Ook de besturing is zeer veilig doordat de scootmobiel standaard is uitgerust met draai gas. Standaard zijn we gewend om te remmen door te knijpen, dit doen we ook in situaties waar we snel moeten handelen . Bij deze scootmobiel lis dat ook exact de juiste handeling. We laten het draaigas los en knijpen in de rem om snel tot stilstand te komen. Bij een standaard scootmobiel geeft u gas als u knijpt waardoor er dus ongelukken kunnen gebeuren, doordat u onbewust knijpt terwijl u moest los laten. Gelukkig is dat bij deze snelle scootmobiel niet aan de orde en kunt u veilig op pad.

Snelle Scootmobiel 25km/u

Proefrijden Op De Snelle Scootmobiel 25 km/u

Wilt u graag de scootmobiel een x uitproberen in een rustige omgeving zonder al te veel hinder van verkeer ? Dan kan dat bij onze showroom , wij zullen de scootmobiel aan u uitleggen en u eventueel helpen tijdens het proef rijden. Wilt u de scootmobiel meteen bestellen dan leveren wij deze door heel Nederland aan huis .

Onze showroom kunt u vinden aan :

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38 ( Naviagatie parallelweg 90 , nieuwbouw terrein de Russchemors ligt hier tegenover )

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken