Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
13 feb 2018

Toiletbeugel of toiletsteun plaatsen zonder te boren in de muur

Kunt u bij het opstaan en gaan zitten op de toilet wel wat steun gebruiken ? Een toiletsteun of wc beugel is dan een uitkomst. Vaak ziet men er tegen op om in de muren te boren of er mag van de woningbouw bijvoorbeeld helemaal niet in de muur geboord worden.

Dan hebben wij verschillende oplossingen voor u zonder dat in de muur hoeft te boren. U heeft dan meteen steun aan twee kanten om u op te duwen. Het uit zittende positie omhoog duwen is namelijk altijd makkelijker dan aan een wandbeugel omhoog te trekken.

Welke oplossingen zijn er leverbaar als toiletbeugel zonder te boren ?

Een veel voorkomende oplossing is de toiletsteun Liddy. Deze toiletsteun moet wel gemonteerd worden maar komt gewoon in de bestaande gaten van het toilet waar nu uw wc bril op zit. De komen na de montage hier gewoon weer op. De Liddy is in hoogte verstelbaar naarmate de hoogte van uw toilet. De aanschaf prijs is laag en u bent snel gered met een twee steunen aan beide kanten van uw toilet. Door HIER te klikken gaat u naar de product pagina van de toiletsteun Liddy.

Een ander veel voorkomende oplossing is een toiletrekje. Deze zet u eenvoudig over de toilet heen en u hoeft niks te boren of te monteren. De toiletsteunen zijn voorzien van antislip doppen en eenvoudig in hoogte te verstellen. Je hebt hier een opvouwbare versie en een vaste versie van. Waarbij de opvouwbare wel steviger en degelijker is. De vaste versie moet bij aankomst nog wel in elkaar gezet te worden waarbij de opvouwbare alleen maar uit geklapt hoeft te worden. Qua prijs is de vaste versie iets aantrekkelijker. Door HIER te klikken gaat u naar de product pagina van het betreffende product en kunt u de specificaties per product in u opnemen en vergelijken.

Toiletverhoger met armsteunen

Is het ook de bedoeling dat uw toilet meteen verhoogd wordt ? Dan kunt u kiezen voor een toiletverhoger met armsteunen of een overzet toilet die in hoogte te stellen is. De toiletverhoger met armleuning dient u eenmalig vast te maken door de bestaande gaten van het toilet. De Overzet toilet Swift kun u eenvoudig plaatsen over uw toilet en in hoogte verstellen. Ook met schoonmaken is deze er gemakkelijk af te tillen. Door HIER te klikken gaat U naar product pagina met de verschillende mogelijkheden toiletverhogers

Zo heeft u dus verschillende oplossingen voor toiletsteunen zonder dat u deze in de muur hoeft te boren. Wilt u graag meer informatie over deze oplossingen dan kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

 

 

 

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken