Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
2 mrt 2022

Waar kan ik een elektrische rolstoel uitproberen ?

Er worden veel verschillende soorten elektrische rolstoelen aangeboden en hier is een redelijke wildgroei in zonder dat u weet wat nu de juiste kwaliteit is of niet . Nu is de Nederlandse staat al bezig te zorgen dat er bepaalde keurmerken moeten worden verleend voordat een rolstoel straks de weg op mag. Dus ook voor bestaande elektrische rolstoelen die al bij mensen in bezit zijn kan dit straks voor problemen zorgen doordat ze niet meer door de verzekering komen. Dit komt ook door het aanbod online van aanbieders zonder showroom en werkplaats die eigenlijk alleen maar dozen verplaatsen en het product nooit echt in de handen hebben gehad. Kijk hier goed na en probeer een elektrische rolstoel altijd eerst uit voordat u deze aanschaft. Ieder mens is immer anders en de zit , manier van rijden, de grote van de banden , alle opties en het tilgewicht kunnen doorslag gevend zijn om voor het ene model te gaan en juist niet voor het andere.

Showroom Met Veel Elektrische Rolstoelen In Neede

In onze showroom in Neede hebben wij een groot aanbod met verschillende elektrische rolstoelen staan zodat u goed de verschillen per rolstoel kunt onder vinden. Natuurlijk zullen onze adviseurs u goed de verschillen uitleggen en kunt u de elektrische rolstoel zoel binnen als buiten uitproberen in een rustige omgeving zonder hinder van verkeer. Al onze rolstoelen zijn helemaal gekeurd en voldoen aan alle eisen die de wet hier voor stelt . Ook voor de toekomst zijn deze rolstoelen helemaal goed gekeurd . De materialen zijn sterk en stabiel en zorgen voor een lange levensduur. Wij werken alleen met gerenommeerde merken die zorgen voor het beste comfort en de hoogste kwaliteit. Veel van onze rolstoelen zijn ook opvouwbaar en mogen mee in het vliegtuig op vakantie. De accu’s zijn hier speciaal voor ontworpen en voldoen aan de internationale eisen voor vliegverkeer. De lichtste elektrische rolstoel die opvouwbaar is heeft nog maar een tilgewicht van slechts 12 kg, dit is de Splitrider . Wilt u een lichte rolstoel met een bredere zitting en een hogere maximale belasting tot 160 kg ? Dan is de Prorider SF misschien wat voor u met een tilgewicht van het zwaarste deel van 17 kg is dit na de Splitrider de lichtste op de markt.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel

Proefrit Aan Huis Met Een Elektrische Rolstroel

Bent u niet in de gelegenheid om bij onze showroom te komen of heeft u liever dat wij bij u aan huis komen ? Dan is dit mogelijk door heel Nederland geheel gratis en vrijblijvend . Wel nemen we altijd verschillende nieuwe modellen mee zodat mocht 1 van de rolstoelen bevallen dat deze meteen achter kan blijven. In overleg met u maken we vaak een keuze uit 3 verschillende elektrische rolstoelen en nemen we ook alle mogelijkheden en accessoires mee. Zo kunt u thuis zowel binnen als buiten in uw eigen vertrouwde omgeving de rolstoelen proberen en testen. Wij zullen u natuurlijk duidelijk informeren over de verschillen en mogelijkheden en met u mee lopen tijdens het proefrijden.

Voor het maken van een afspraak aan huis kunt u contact opnemen met onze klantenservice .

Klantenserivce0545-296368info@totalezofrgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken