Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
4 jan 2024

Waar Koop Ik Een Douchestoel ?

U heeft een douchestoel nodig en vraagt zich af waar u deze kunt kopen ? Een douchestoel koopt u bij de Totale Zorgwinkel. Dit is een speciaalzaak voor hulpmiddelen met een groot assortiment in douchekrukken en douchestoelen. Zo heeft u goed de keuze wat bij u past qua budget, hoogte , douchestoel aan de muur of een losse in hoogte verstelbare douchestoel. Ook het maximale gebruikersgewicht en de zitdiepte en maximale of minimale zithoogte is van belang. Kiest u voor een opklapbare douchestoel aan de muur dan kunt u zelf de hoogte bepalen en raden wij aan de zithoogte van uw eetkamerstoel aan te houden.

Welke Douchestoel moet ik kiezen ?

Dit is een beetje afhankelijk van uw situatie en wat u met de douchestoel wilt doen. Wilt u zeker weten dat deze niet kan schuiven bij het maken van een transfer en zijn er ook nog andere gebruikers van de douche ? Ga dan voor een model dat gemonteerd kan worden aan de muur en dat u zeer plat kunt inklappen. Wilt u graag een douchestoel die ook voor het aankleden of bijvoorbeeld voor de wasbak gebruikt kan worden met het tanden poetsen of haren doen ? Dan is het beter een losse douchestoel te kiezen die u kunt verplaatsen wanneer dat uitkomt. Deze stoelen zijn ook in hoogte af te stellen aan de hand van uw eigen lengte. Heeft u weinig ruimte in uw douche en geen rugleuning nodig ? Dan kunt u kiezen voor een douchekrukje. Deze zijn verkrijgbaar met of zonder armleuningen om makkelijk op te staan en te gaan zitten. Alle douchekrukjes zijn in hoogte te stellen en licht om te verplaatsen. .

Hoe gebruik je een douchestoel ?

Een douchestoel gebruik je wanneer zelfstandig staand douchen niet meer mogelijk is en u ondersteuning nodig heeft om te zitten. Een douchestoel wordt gebruikt onder de douche of bijvoorbeeld voor de wasbak bij het tanden poetsen of haren doen. Zodat u ook bij uw dagelijkse bezigheden in de badkamer de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Een douchestoel is voorzien van anti-slip doppen zodat deze niet kan schuiven en u veilig een transfer kunt maken. De speciale zitting van de douchestoel zorgt ervoor dat u niet gaat glijden en heeft een water afloop door gaatjes in de zitting of een speciale zithoek.

Wat kost een douchestoel ?

Een douchestoel kost gemiddeld tussen de € 90,- en € 350,- om aan te schaffen . Dit is afhankelijk van het merk en type douchestoel dat u wilt aanschaffen. Bij ons heeft u de zekerheid welke douchestoel u ook koopt, dat deze betrouwbaar en veilig is en zorgt voor een hoop gemak. Al onze douchestoelen hebben wij standaard op voorraad en kunnen meteen uit de showroom worden meegenomen. Besteld u online ? Dan wordt deze voor 13.00 besteld dezelfde dag nog verzonden.

Waarom een douchestoel gebruiken ?

Wanneer het lopen en staan niet zo goed meer gaat of u last van uw evenwicht heeft ? Dan is het verstandig een douchestoel of douchekruk te gebruiken. Zo heeft u ondersteunen en voorkomt u ongelukken zoals uitglijden of omvallen. Een douchestoel zorgt voor ondersteuning zodat u zich rustig kunt wassen terwijl u zit. Een douchestoel is speciaal hiervoor gemaakt en roest niet.

Hoe Breed Is Een Douchestoel ?

Een douchestoel of douchekruk zijn er van 45 cm breed tot 90 cm breed afhankelijk van het model en type. Gemiddeld is een douchestoel z’n 60 cm breed.

Welke modellen douchestoelen zijn er ?

Er zijn verschillende soorten en maten douchestoelen verkrijgbaar. We onderscheiden de verschillende modellen in :

Klantenservice & Showroom

Heeft u nog vragen over een bepaald type douchestoel of wilt u graag advies ? Neemt u dan contact op met onze klantenservice of loop binnen in onze showroom. Wij leveren al onze douchestoelen en douchekrukken uit voorraad . Besteld u online ? Dan wordt de douchestoel of douchekruk voor 13.00 besteld dezelfde dag nog verzonden. Uit onze showroom kunt u de douchekruk of douchestoel altijd meteen meenemen.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken