Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
7 dec 2023

Wanneer Gebruik Je Een Bord Met Opstaande Rand ?

Een bord met een opstaande rand of verhoogde rand is speciaal ontwikkeld voor mensen die 1 handig eten, last hebben van het pols gewricht of moeite hebben met de coördinatie tijdens het eten. Een bord met een opstaande rand maakt het makkelijk om het eten tegen de opstaande rand van het bord aan te schuiven zodat dit op de vork of lepel valt. Door het eten tegen de rand aan te schuiven “schept ” men dit op het bestek. Een bord met hoge rand wordt daarom ook wel schepbord genoemd. Ook voorkomt het dat het eten van het bord afschuift en dit netjes op het bord blijft liggen. Sommige borden hebben een gehele rand om het bord heen terwijl anderen alleen een gedeelte van het bord een verhoogde rand hebben. Wilt u liever u eigen bord blijven gebruiken ? Dan is er ook de mogelijkheid om een losse verhoogde rand te plaatsen op u eigen bord .Dit is een kunststof rand die op uw eigen bord wordt geklemd en zo dezelfde functie heeft.

 

 

Bord Met Opstaande Rand – Antislip

De meeste borden met opstaande rand hebben een antislip onderzijde waardoor het bord niet kan gaan schuiven als u met het bestek tegen de hoge rand aandrukt. Heeft uw bord dit niet of wilt u extra stevig antislip ? Dan zijn er speciale onderzetters en placemats die u in antislip uitvoering kunt krijgen zodat het bord niet meer kan schuiven. Hier hebben wij verschillende uitvoeringen in en zowel online als in onze showroom verkrijgbaar.

 

 

Warmhoudbord met hoge rand

Gaat het eten niet zo snel meer en wilt u graag warm blijven eten ? Dan zijn er ook speciale warmhoudborden met hoge rand. Deze kunt u vullen met warm water zodat het eten langer warm blijft en u in uw eigen tempo de maaltijd kunt nuttigen. Dit bord heeft ook een opstaande rand zodat u het eten tegen de rand aan op uw bestek kunt schuiven en zo zelfstandig kunt blijven eten.

 

 

Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u graag advies voordat u tot aanschaf van een bord met opstaande rand overgaat ? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons telefonisch bereiken onder openingstijden van Dinsdag t/ m Zaterdag en 24 uur per dag via de mail.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken