Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
16 nov 2023

Wat is de veiligste scootmobiel ?

Een scootmobiel moet natuurlijk comfort en vrijheid geven. Maar een scootmobiel moet ook veilig zijn . Wat is nu de veiligste scootmobiel die er bestaat ? Dat is de Medema Mini Crosser X2 scootmobiel en de Life & Mobility Solo Scootmobiel. In dit artikel zullen we verder in gaan waarom deze scootmobielen veiliger zijn dan de standaard scootmobielen .

Top 3 Veiligste Scootmobiel

Hieronder vind u de veiligste en meest comfortabele scootmobielen die erop de markt verkrijgbaar zijn. Klik op de afbeelding om naar de product pagina van de scootmobiel te gaan met alle prijzen en specificaties en filmpjes.

Medema Mini Crosser X2 4w Scootmobiel

De Medema Mini Crosser is kwalitatief de beste en veiligste scootmobiel die er is . De scootmobiel is gemaakt van de beste materialen en onderdelen en staat garant voor optimale veiligheid. De stabiele wegligging zorgt ervoor dat u ongeacht de ondergrond altijd veilig en comfortabel rijd. De onafhankelijke wiel ophanging zorgt voor maximaal contact met de ondergrond en voor optimale stabiliteit . Ook het stevige frame beschermt u als bijvoorbeeld een klein ongelukje krijgt. De sublieme vering en ergo stoel zorgen voor het hoogste rijcomfort.

Life & Mobility Solo 4 Scootmobiel

De Solo 4 scootmobiel staat bekend om zijn zeer hoge vering wat met geen andere scootmobiel te vergelijken is. De lange frame basis i.c.m. de grote wielen zorgen voor een perfecte stabiliteit . De Solo 4 is standaard al uitgerust met een bochten begrenzer die zelf op snelheid is in te stellen en een speciale noodstop / paniekknop waarbij de scootmobiel in 1 x stil staat wanneer u hier op drukt. De snelheid is te begrenzen met 3 duidelijke knoppen die per stuk in te stellen zijn zodat u altijd controle houd. De ergo stoel is voorzien van stoel vering wat zorgt voor nog meer comfort.

Afikim Breeze S4 Plus

De Breeze S4 Plus is een robuuste en zware scootmobiel die als een blok op de weg ligt en zeer stabiel rijd. De grote wielen rijden makkelijk over oneffenheden en zijn voorzien van schokdempers. Buiten de automatische magneetrem als u het gas los laat heeft de Breeze nog een extra handrem binnen handbereik tijdens het rijden. Door zijn hoge bodemvrijheid kan de breeze op velee terreinen uit de voeten en kan deze niet gaan kiepen.

Bereik & Snelheid

Al deze scootmobielen hebben een snelheid van maximaal 18 km/u wat geheel instelbaar is , zodat u gemakkelijk de snelheid kunt aanpassen aan de situatie en de scootmobiel bijvoorbeeld ook heel langzaam kunt laten gaan bij het inrijden van de schuur of berging. Standaard worden deze scootmobielen geleverd met AMG accu’s wat een bereik van circa 50 km geeft. Optioneel kunnen deze allemaal worden voorzien van lithium accu’s waardoor u naar een bereik van 80 – 90 km gaat en de mogelijkheid heeft om tussendoor ook kort bij te laden wat bij een AMG of GEL accu niet kan. OOk is de levensduur van een Lithium accu 3,5 x zo lang . Nadeel is dat de eerste aanschaf een stuk duurder is .

Proefrijden op een scootmobiel

Voordat u een scootmobiel aanschaft wilt u deze natuurlijk eerst goed uitproberen en kijken hoe deze rijd en wat voor een comfort deze geeft tijdens het rijden. Dit kan bij onze showroom in Neede in een rustige bijna autovrije omgeving of met een proefrit gratis bij u aan huis. In onze showroom kunt u van Dinsdag t/m Zaterdag gewoon binnenlopen tijdens openingstijden . Voor een proefrit aan huis kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezogwinkel.nl . Dit is geheel gratis en vrijblijvend en kan altijd op korte termijn worden ingepland.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl

Wat is de veiligste scootmobiel ?

De Medema Mini Crosser is dus samen met de Solo 4 en Afikim Breeze S4 de veiligste scootmobiel die er verkrijgbaar is . De meest betrouwbare betrouwbare merken zijn :

  • Medema
  • Afikim
  • Life & Mobility
  • Drive Medical
  • Scoozy
  • Relync
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken