Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
5 dec 2023

Wat is een goed Seniorenbed ?

Een goed seniorenbed begint bij de basis. Een degelijke en duurzame constructie . De beste seniorenbedden zijn gemaakt van hoog kwaliteit hout van een Nederlandse fabrikant . In seniorenbedden zijn de toonaangevende fabrikanten Zondag meubelen en Vroomshoop meubelen. Deze fabrikanten zorgen voor seniorenbedden van de beste kwaliteit met veel instel mogelijkheden. De bedden zijn in verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar , net wat u mooi vind. Maar de kwaliteit van een bed staat voorop en daar kunt u bij deze fabrikanten zeker van zijn. Stevige dikke planken die voor een stabiel en veilig seniorenbed zorgen. Bekijk onze bedden hier : seniorenbedden

Samenstellen van een seniorenbed

Het grote voordeel van een seniorenbed is dat u deze zelf kunt samenstellen. Zo kunt zelf bepalen welke bodem en welke matras u toevoegt aan uw seniorenbed en voor welke extra opties u nog kiest. Zo krijgt u een bed wat bij u past en waar u veel gemak en slaapcomfort van heeft.  Ook de hoogte instelling van een seniorenbed kan worden ingesteld naar uw lichaamslengte . Zo kunnen wij de in en uitstap hoogte bepalen aan de hand hoe hoog wij de lattenbodem leggen i.c.m. de hoogte van de matras.

Waarom een seniorenbed bij de Totale Zorgwinkel ?

Als winkel gericht op senioren en hulp behoefenden weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een seniorenbed bij u aansluit maar ook dat de situatie zomaar opeens kan veranderen . Daarom zijn onze bedden aanpasbaar en kunt u deze ook in de toekomst met een aanpassing van de bodem  om toveren tot bijvoorbeeld een hoog-laag bed zonder dat u een heel nieuw bed hoeft aan te schaffen. Zo blijft u in uw oude vertrouwde bed slapen maar heeft u toch de zorgfunctie die u nodig heeft.

Matrassen voor senioren

De Nederlandse fabrikant Deron heeft speciaal voor senioren een lijn ontwikkeld van matrassen met de optimale samenstelling voor ouderen. Deze zijn in een lijn van 3 varianten uitgebracht aangezien niet iedereen dezelfde lichamelijke klachten heeft maar wel de optimale ondersteuning nodig heeft . Zo is er een versie met alleen HRC schuim voor de perfecte drukverdeling maar ook twee versie met een AD functie voor mensen met pijnlijke gewrichten.

Keuze uit bedbodem

Bij het samenstellen van het seniorenbed kunt u zelf bepalen als u een vaste latten bodem, een elektrische verstelbare lattenbodem of een elektrische verstelbare hoog-laag lattenbodem kiest. Deze passen in al onze seniorenbedden en kunt u later ook nog verwisselen als de behoefte daar is of als uw situatie veranderd is en bijvoorbeeld zorg op bed nodig heeft. Zo kunt u uw eigen bed gewoon aanpassen en deze blijven gebruiken zonder dat u naar een ander bed hoeft te gaan.

1 persoons seniorenbed of 2 persoons seniorenbed

Buiten onze 1 persoons seniorenbedden kunt u ook kiezen uit een 2 persoons seniorenbed die deelbaar is . Zo kunt u eenvoudig het bed opmaken en hier bijvoorbeeld onder stofzuigen. Ook is het grote voordeel dat u per zijde de bodem en matras kunt bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld aan 1 kant een vaste lattenbodem doen en aan de andere zijde een hoog-laag lattenbodem als 1 van de 2 verzorging op bed nodig heeft. Zo blijft u gewoon in uw eigen bed naast elkaar slapen en heeft u niet 1 normaal bed en 1 hoog laag bed maar ligt u op gelijke hoogte. Een deelbaar bed is verkrijgbaar in de afmeting 2 x 80 x 200 cm of 2 x 90 x 200 cm. Optioneel kan de lengte maat nog verlengt worden naar 210 of 220 cm.

Bestel Online Of Bezoek Onze Showroom

Wilt u een seniorenbed online bestellen ? Dan kan dit via onze klantenservice of via de website ? Wilt u graag weten welke bedden wij op voorraad hebben staan en binnen enkele dagen geleverd kunnen worden ? Informeer dan naar de voorraad. Wilt u liever de bedden eerst bekijken in onze showroom dan is dit natuurlijk ook mogelijk en hebben wij deze opgebouwd in onze showroom staan zodat u deze goed kunt bekijken en de verschillende matrassen kunt uit proberen.

Contact

Totale Zorgwinkel

Russchemrosweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken