Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

1 Persoons seniorenbed

8 resultaten

1 Persoons Seniorenbed

U bent op zoek naar een 1 persoons seniorenbed ? Hier vind u al onze 1 persoons seniorenbedden van Nederlands fabricaat. Onze 1 persoons seniorenbedden zijn gemaakt van eiken hout of MDF en kunnen alle maal handmatig in hoogte worden versteld. Zo kunt u altijd de juiste in en uitstap hoogte bepalen en past het bed goed bij u .

1 Persoon Seniorenbed Elektrisch

Aangezien elk persoon andere behoeften heeft kunt u bij ons uw seniorenbed zelf samen stellen. Voor de bodem kunt u kiezen uit een vaste lattenbodem, een elektrische lattenbodem of een elektrische hoog-laag lattenbodem. Zo kunt u zelf goed bepalen wat bij u past. Het grote voordeel van onze seniorenbedden is dat deze naar verloop van tijd mocht de behoefte veranderen makkelijk kunt aanpassen en u niet een geheel nieuw bed hoeft aan te schaffen. Stel dat u gekozen heeft voor een elektrische lattenbodem en u heeft naar een paar jaar verzorging op bed nodig dan kan de bodem eenvoudig verwisseld worden met een hoog-laag lattenbodem zodat u gewoon in uw eigen bed kunt blijven slapen. Voordeel van een hoog laag lattenbodem is ook dat als deze in de laagste stand staat je niks kunt zien en het bed eruit ziet als een normaal bed. Zo heeft u geen groot hoog laag bed in de kamer staan maar uw eigen elegante bed.

Kleuren En Afmetingen Van Het 1 Persoons Seniorenbed

Per bed zijn er altijd diverse kleuren en afmetingen verkrijgbaar net hoe u het hebben wilt. Onze seniorenbedden worden ook niet in massa gemaakt maar per stuk gefabriceerd zodat u zeker weet dat u een bed van optimale kwaliteit ontvangt .

1 Persoons Seniorenbed Online Kopen

Natuurlijk kunt u bij ons de 1 persoons seniorenbedden ook online aanschaffen. Het seniorenbed wordt dan voor u besteld en bij u thuis afgeleverd. Optioneel kunt u dan ook nog kiezen voor de montage aan huis. Wij zetten het bed dan voor u in elkaar en nemen alle verpakkingen  weer met ons mee. Heeft u vragen of het kopen van een seniorenbed online ? Neemt u dan contact op met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Showroom Met 1 Persoons Seniorenbedden

Bekijkt u de seniorenbedden eerst liever bij ons in de showroom ? Wij hebben een aantal 1 en 2 persoons seniorenbedden bij ons in de showroom staan met de verschillende matrassen en lattenbodems. Zo kunt u deze goed bekijken en uitproberen. Onze medewerkers zullen u informeren over de beschikbare afmetingen en kleuren en de verschillen in materialen.

Overzicht van onze seniorenbedden

Terug naar Seniorenbedden
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline