Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

2 Persoons Seniorenbed

4 resultaten

2 Persoons Seniorenbed

Bent op zoek naar een 2 persoons seniorenbed ?Hier vind u een overzicht van onze twee persoons seniorenbedden. Deze zijn deelbaar en speciaal op ideale comfort hoogte ontworpen. Ook is vaak de bedbodem verstelbaar naar wens zodat u zelf uw ideale hoogte aan de hand van uw lichaam kunt instellen.

2 Persoons Deelbaar Seniorenbed

Onze seniorenbedden zijn vaak deelbaar , Het grote voordeel hiervan is dat u deze kunt splitsen zodat u het bed eenvoudig kunt opmaken of hieronder kunt stofzuigen . U rijd het bed simpel uit elkaar en rolt deze ook zo weer tegen elkaar aan. Met een bevestiging haak verborgen in het voeteneind van het seniorenbed koppelt u het bed weer stevig aan elkaar en slaapt u weer naast elkaar in een 2 persoons seniorenbed..

2 Persoons Seniorenbed Ook Naar Een Aantal Jaar Eenvoudig Aanpasbaar

U wilt graag een 2 persoons bed aanschaffen maar weet natuurlijk ook niet wat de toekomst brengt. Dit is een groot voordeel van een twee persoons seniorenbed. Deze is namelijk naar de situatie aan te passen zonder een geheel nieuw bed te kopen . Heeft u bijvoorbeeld een hoog laag bed nodig dan kan eenvoudig de bodem worden verwisseld naar een hoog laag lattenbodem. Deze heeft alle functies van een hoog laag bed maar als u deze weer laat zakken slaapt u gewoon naast uw partner in uw vertrouwde bed. Uw partner kan gewoon op zijn of haar eigen bodem blijven slapen. Beide slaap helften kunnen dus onafhankelijk van elkaar worden veranderd. Wilt u meteen vanaf de aankoop voorbereid zijn op alles dan is een hoog laag elektrische lattenbodem een goede optie voor u.

Assortiment Seniorenbedden

Terug naar Seniorenbedden
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline