Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Seniorenbed Compleet

11 resultaten

Seniorenbed Compleet

U bent aan het kijken naar een seniorenbed en wilt deze het liefste compleet aanschaffen zodat u alles onder 1 dak aanschaft en het seniorenbed compleet geleverd krijgt. Bij ons kunt u een seniorenbed helemaal zelf samenstellen in de keuze van bodem en matras . Dit aangezien ieder mens anders is en andere wensen en ondersteuning voor uw lichaam nodig heeft. Wij werken al jaren samen met Nederlandse fabrikanten van seniorenbedden die per stuk gemaakt worden in Nederland. Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd en weet u dat u een veilig en sterk duurzaam seniorenbed heeft. De seniorenbedden zijn allemaal in hoogte in te stellen voor het in en uitstappen zodat u deze op perfecte hoogte kunt instellen.

Seniorenbed Compleet Met Matras

Bij onze seniorenbedden kunt u meteen een matras selecteren om het bed compleet te maken. Wij hebben speciale zorg matrassen van de Nederlandse fabrikant Deron. De lijn zorgt voor debeste ondersteuning als u lichaam ouder wordt en is speciaal ontwikkeld voor de senior . Er zijn 3 soorten die verschillen in comfort van de toplaag en het hebben van een AD matras zodat uw botten en gewrichten optimaal worden ontlast

Seniorenbed Compleet Met Lattenbodem

Ook kunt u meteen selecteren welke lattenbodem u graag bij uw seniorenbed geleverd wilt hebben om deze compleet te maken. Dit zijn lattenbodems van 28 lats die de juiste ondersteuning bieden. Zo kunt u kiezen uit een vaste lattenbodem of een elektrische verstelbare lattenbodem ? Heeft u eigenlijk een hoog laag bed nodig ? Dan is het ook mogelijk een elektrische  verstelbare lattenbodem met hoog laag functie in het seniorenbed te plaatsen . Zo heeft u alle functies van een hoog laag bed maar slaapt u in een normaal seniorenbed. Ook ideaal voor een 2 persoons deelbaar seniorenbed als er 1 verzorging op bed nodig heeft en de ander niet . U kunt dan wel gewoon naast elkaar blijven slapen en hoeft niet op een apart hoog laag bed te slapen met bedhekken ervoor. Ook is het mogelijk het seniorenbed later nog aan te passen als u situatie veranderd . Zo hoeft u niet meteen een nieuw bed te kopen maar slechts een aanpassing van de bodem te doen.

Seniorenbed Compleet Met Nachtkastje

Om de uitstraling helemaal compleet te maken en wat handige artikelen zoals medicijnen , glaasje water, of een wekker bij de hand te hebben is een bijpassend nachtkastje een uitkomst. Deze zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar per fabrikant in dezelfde kleuren als het bed.

Seniorenbed Compleet Met Hoesloos Dekbed

Om het seniorenbed helemaal compleet te maken hebben wij verschillende hoesloze dekbedden die in het geheel in de wasmachine gaan. Zo hoeft u niet meer het dekbed in de hoes te doen en kan deze meteen weer op het bed. Zeer eenvoudig en geen gedoe. U kunt kiezen uit verschillende prints die met bijpassende kussensloop geleverd worden.

Bekijk ook al onze andere seniorenbedden en hoog laag bedden

Terug naar Seniorenbedden
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline