Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Seniorenbed Wielen

8 resultaten

Seniorenbed Op Wielen

Als u lichaam ouder wordt veranderen er automatisch verschillende aspecten. Het kan voorkomen dat u minder mobiel wordt of dat u slechter slaapt. Een juiste keuze is op dit moment om over te stappen naar een seniorenbed met een speciale zog matras voor een optimale nachtrust en perfecte ondersteuning van uw lichaam. Een seniorenbed is op verschillende hoogtes in te stellen en zorgt er ook zo voor dat u makkelijker kunt in en uitstappen in bed.

Samenstellen van een Seniorenbed

U kunt bij ons verschillende soorten seniorenbedden in eiken en MDF zelf samenstellen in kleur lengte en breedte. Maar ook de lattenbodem is een belangrijk aspect om op te letten. Op het moment dat u ouder wordt past de vering van een lattenbodem beter bij u dan de vering van bijvoorbeeld een boxspring. Kiest u voor een vaste , elektrische of hoog laag lattenbodem ? Dit is helemaal afhankelijk van uw behoefte ? De zorg matrassen zijn van het |Nederlandse kwaliteits merk Deron en geven een perfecte ondersteuning en een hoog slaapcomfort. Deze lijn bestaat uit een standaard, lichte AD en AD matras . Wilt u graag een seniorenbed op wielen ? Dan is dit ook mogelijk zodat u het bed makkelijk kunt verrijden of aan de kant kunt schuiven met stofzuigen.

Aanpassen van het Seniorenbed Op Wielen

Veranderd uw situatie met de jaren en heeft u een hoog laag bed of bijvoorbeeld AD matras nodig ? Dan is dit bij een seniorenbed geen probleem. U kunt deze gewoon aanpassen zonder dat u een geheel nieuwe ombouw hoeft aan te schaffen. De bodem is gewoon verwisselbaar zodat als u situatie veranderd u gewoon in u eigen vertrouwde bed kunt blijven slapen met wel alle functies van een hoog laag bed.

Kiest u voor een seniorenbed op wielen dan kunt u deze ook op de rem zetten zodat deze niet kan verschuiven en alleen verplaatsen wanneer dit nodig is .

Groot Assortiment Seniorenbedden

Terug naar Seniorenbedden
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline