Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
10 jan 2024

Welke Pillendoos Of Medicijndoosjes Zijn Geschikt Voor Mij ?

Veel mensen hebben tegenwoordig medicijnen of aanvullende vitaminepillen voor hun gezondheid of ziekte. Vaak is het een uitdaging wanneer je welke medicijnen moet nemen en of de medicijnen makkelijk mee te nemen. Een pillendoosjes of medicijndoosje is dan een uitkomst.  Hier zijn verschillende soorten van verkrijgbaar en afhankelijk van je situatie welke je nodig hebt of wilt gebruiken. Zo heb je week boxen die gevuld zijn met dag boxen. Zo kun je 1x per week alle medicijnen klaar leggen in de medicijndoos en deze per dag vullen. De dag boxen hebben vaak 4 vakjes voor morgen, middag, avond en naar behoefte. Elke dagbox heeft een andere kleur en een dag aanduiding zodat je exact weet welke je wanneer moet nemen. Ook makkelijk om te vullen voor iemand die iets vergeetachtig is. Ook zijn er alleen dag of kleine weekboxen verkrijgbaar die makkelijk mee te nemen zijn. Wil je liever een pillendoos i.c.m. een app dan is dit tegenwoordig ook mogelijk . Al onze pillendoosjes en medicijndoosjes vind u hier : Pillendoos – Medicijndoos 

Waar gebruik je jouw medicijndoosje voor ?

Afhankelijk van hoeveel medicijnen je gebruikt en op welk deel van de dag je deze moet gebruiken of op verschillende delen van dag bepaal jij je keuze voor een medicijndoos. Vergeet je deze vaak in te nemen ? Kies dan een slimme medicijndoos zodat je via de gratis app een melding krijgt om deze in te nemen. Wil je graag al je medicijnen voor de hele week klaarleggen ? Dan is een weekbox zeer geschikt zodat je de dagbox met dag aanduiding kunt gebruiken. Is de dag om en de dagbox leeg dan stop je hem weer bovenaan de weekbox in en kun je de volgende dagbox eruit halen. De doosjes hebben vaak verschillende kleuren die goed opvallen zodat je ze niet makkelijk kwijtraakt en goed uit elkaar kunt houden.  Wil je dus liever een pillendoos met een alarm of die een melding op de telefoon geeft ? Dan is het goed om te kijken welke pillendoos een gratis app hierbij heeft zitten.

Pillendoos Combineren Met Een Dayclocks

Wilt u graag een herinnering op een 10 inch scherm wat op een vaste plek in de kamer staat ? Dan is het handig een medicijndoos te combineren met een dayclocks. Dit is een digitale tablet met speciale software zodat deze de tijd en datum weergeeft maar ook waar van afstand via uw telefoon, computer , tablet ect melding naar toe gestuurd kunnen worden. Zo stelt u makkelijk standaard herinneringen in maar kunt ook ook persoonlijke boodschappen of foto’s sturen. Zelfs heeft u de mogelijkheid om met de gene te videobellen zodat u van afstand persoonlijk contact heeft.

Grootte van een medicijndoosje

Wilt u graag het medicijndoosje van een weekbox of dagbox met u meenemen , bekijk dan ook het formaat zodat deze makkelijk in de broekzak of tas past. Zo weet u zeker dat u geen hinder heeft om een pillendoosje mee te nemen en neemt deze de ruimte in die u voor ogen heeft.

Pilvergruizer Of Een Pil Splitsen

Wilt u graag uw tabletten vermalen zodat u deze kunt oplossen in water om in te nemen of wilt u een pil door de helft splitsen ? Hier zijn ook speciale pilvergruizers en tabletsplitsers voor . Deze helpen u eenvoudig en zonder kracht uw pillen te vermalen of te splitsen. Ook deze hebben wij in ons assortiment en kunt u vinden in de categorie bij alle medcijndoosjes . Zo kunt u zelf kijken welke u handig lijkt in gebruik en of u deze meebesteld met uw pillendoos.

Klantenservice & Showroom

Heeft u nog vragen over een medicijndoosjes of pillendoos ? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice of loop binnen in onze showroom.

Openingstijden : 

  • Maandag : Gesloten
  • Dinsdag t/m Vrijdag : 09.30 t/m 18.00
  • Zaterdag : 09.30 t/m 16.00
Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken