Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
16 mrt 2022

Goedkope Rollator

Bent u op zoek naar een goedkope rollator? Maar wilt u hierbij ook denken aan u eigen portemonnee en voordelig voor de dag komen?

Hier onder een aantal rollators die scherp geprijsd zijn.

Premis Provo rollator:

Bij de meeste mensen is deze rollator wel herkenbaar. Met zijn sterke frame van staal, mandje voorop en incl. dienblad en stokhouder is dit kwalitatief een zeer goede rollator. De prijs is erg gunstig. Deze rollator is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Vooral voor mensen die op zoek zijn naar een stevig, stabiele rollator hebben hier veel baat bij, doordat deze niet al te licht is, ligt deze zwaarder op de grond waardoor je niet het gevoel hebt dat de rollator wegloopt.

Multimotion Double rollator (dubbel opvouwbaar):

Dit is een erg lichte rollator en zeer geschikt om gemakkelijk mee te nemen. Doordat je deze rollator nog een keer extra dubbel kunt klappen maakt het dat deze compacter is en minder ruimte inneemt in bijv. de auto. Incl. een tas voorop en stokhouder. De hoogte van de handvaten is makkelijk te verstellen d.m.v. een indruk knop. De stevige rugband maakt het dat je op deze rollator ook goed kunt zitten en tevens een steun in de rug hebt. Optioneel kan een dienblad bij gekocht worden die over de zitting geplaatst wordt en d.m.v. 4 klemmen vast blijft zitten.

Drive Nitro rollator:

De rollator Nitro heeft een modern design waarbij de remkabels in het frame zitten zodat deze niet zichtbaar zijn en u hiermee nergens mee achter kunt blijven haken. De voorwielen zijn groter waardoor de rollator wendbaarder is en u gemakkelijk over obstakels heen komt. De rollator is in 3 kleuren verkrijgbaar: zwart, wit en champagne. Ook is deze rollator in 2 maat uitvoeringen verkrijgbaar. Een maat M geschikt voor personen met een  gebruikerslengte van 1.65 tot 1.85 m en een maat L geschikt voor personen van 1.85 tot 2.10 m. De rollator is incl. tas en stokhouder en heeft een brede, stevige rugband waardoor je bij het zitten altijd een steun in de rug hebt. Optioneel kan er een dienblad bij gekocht worden die je over de zitting kunt klemmen.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken