Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Drive Nitro Rollator

De Drive Nitro is 1 van onze meest verkochte rollators en is uniek door zijn grote voorwielen en remkabels in het frame verwerkt. Deze rollator is voorzien van een stevig dubbel kruisframe en wordt compleet geleverd met rugbeugel, zitting en stokhouder. Lees meer

2 resultaten

Drive Nitro Rollator

De Drive Nitro is 1 van onze meest verkochte rollators en is uniek door zijn grote voorwielen en remkabels in het frame verwerkt. Deze rollator is voorzien van een stevig dubbel kruisframe en wordt compleet geleverd met rugbeugel, zitting en stokhouder.

Over de Drive Nitro Rollator

Zoekt u een stevige rollator die van alle gemakken voorzien is ? Dan is de Drive Nitro rollator de juiste keuze voor u . Deze rollator wordt namelijk zeer compleet geleverd met grote voorwielen, zitting, verstelbare rugbeugel, stokhouder en de remkabels verwerkt in het frame. Door zijn grote voorwielen kunt u makkelijker en lichter over oneffenheden en hobbels lopen met de rollator en hoeft u deze minder vaak op te tillen omdat de voorzielen vast zitten.

Dubbel Kruisframe

De Drive Nitro is uitgerust met een dubbel kruisframe. Dit zorgt voor extra stevigheid aan de rollator maar ook worden de trillingen van de ondergrond hier beter door geabsorbeerd Dit in combinatie met de zachte handvatten zorgen ervoor dat u comfortabel met de rollator kunt lopen en u een goede veilige grip heeft.

Opvouwen Van De Drive Nitro Rollator

De Drive Nitro rollator is eenvoudig en makkelijk opvouwbaar tot een compact pakket zodat u deze thuis compact kunt weg zetten of makkelijk kunt vervoeren in de auto. Eenmaal opgevouwen blijft de rollator zelfstandig staan en klinkt deze vast in het frame. Door aan beide zijkanten licht te drukken vouwt deze weer open en kunt u hier weer mee op pad om te rijden. Het opvouwen van de rollator gaat met een simpele handeling door aan het handvat op de zitting te trekken.

Remmen

De Drive Nitro rollator is standaard uitgerust met twee remhendel. Wanneer u deze inknijpt onder het lopen remt de rollator af . Wanneer u beide hendels naar beneden drukt gaat de rollator op de parkeerrem zodat u veilig een transfer kunt maken of op de rollator kunt gaan zitten.

Online of in de showroom

U kunt de Drive Nitro rollator eenvoudig online bestellen en deze wordt dan kant en klaar aan u geleverd, u hoeft alleen de handvatten op de juiste hoogte te zetten met een eenvoudige drukknop en u kunt de rollator meteen in gebruik nemen. Wilt u de rollator liever eerst uitproberen ? Dan kan dat in onze showroom in Neede, hier hebben wij al onze rollators uitgestald staan en kunt u deze uitproberen en zullen wij u van advies voorzien. Ook stellen we de rollator helemaal op de juiste hoogte voor u af.

Bekijk ook onze andere mogelijkheden in rollators.

Adres Showroom

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

Terug naar Rollators
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!