Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Rollator Topro

Topro is al jaar en dag leiding gevend in rollators van de hoogste kwaliteit. Een rollator van Topro geeft stevigheid, optimaal comfort en houd zich ook op de lange duur uitstekend . Lees meer

12 resultaten

Rollator Topro

Topro is al jaar en dag leiding gevend in rollators van de hoogste kwaliteit. Een rollator van Topro geeft stevigheid, optimaal comfort en houd zich ook op de lange duur uitstekend . Waar sommige andere rollators na een aantal jaar beginnen af te takelen blijft een Topro rollator altijd stevig en behoud het zijn loopcomfort. Topro Olympos rollator is dus een merk dat zeer degelijke rollators op de markt brengt met maar liefst een garantie op het frame van 7 jaar. Het frame is de kern van een rollator die de trillingen absorbeert en zorgt voor de stevigheid. Topro troja rollator legt hier goed de aandacht op i.c.m de reuma dempings handvatten, speciale pu dempingsbanden . Hierdoor is de rollator van Topro in de basis al zeer sterk en comfortabel en zijn deze onevenaarbaar .

Rollator Topro Diverse Modellen

Topro heeft diverse modellen in de markt gezet zodat de gebruiker kan afstemmen wat het beste bij hun past. Zo is de alom bekende Topro Troja 5G een zeer geliefd model wat licht , makkelijk opvouwbaar en betrouwbaar is .De Topro Olympos is zijn grote broer die uitgerust is met grotere dempings banden en een bredere loopruimte en zitting zodat deze ook op oneffen ondergronden zeer makkelijk blijft lopen. De dubbel opvouwbare rollator van Topro is de Odysse, dit is een variant van de Troja 5G maar deze kan nog een keer extra opgevouwen worden zodat deze in alle auto’s vervoerd kan worden. Ook ideaal op reis in de boot, vliegtuig of trein.

Rollator Topro Carbon

Natuurlijk heeft Topro ook een rollator van carbon op de markt gebracht. Deze stijlvolle rollator is een echte design rollator met een ultra lichtgewicht. De kwaliteit is zoals u gewend bent van de Troja 5G . Ook deze rollator is net als alle andere modellen in diverse kleuren leverbaar zodat u deze naar wens kunt uitzoeken.

Maatvoering Rollator Topro

Bij alle rollators van Topro kunt u de handvatten in hoogte instellen aan de hand van uw lichaam. Wel hebben ze een maat S en maat M waarbij de zithoogte een vaste maat heeft en en de hoogte instelling per maat instelbaar is voor een kleinere of grotere gebruiker.

Bestel online of probeer een rollator in onze showroom, hieronder al onze modellen :

 

Terug naar Rollators
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline