Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Scootmobiel Kleding

Het rijden op een scootmobiel kan soms koud of nat zijn en niet altijd prettig. Vooral als u afhankelijk bent van uw scootmobiel. Daarom is er speciale scootmobiel kleding die u droog en warm houd tijdens de gure dagen. Lees meer

7 resultaten

Scootmobiel Kleding

Het rijden op een scootmobiel kan soms koud of nat zijn en niet altijd prettig. Vooral als u afhankelijk bent van uw scootmobiel. Daarom is er speciale scootmobiel kleding die u droog en warm houd tijdens de gure dagen. Er zijn verschillende soorten scootmobiel kleding stukken die het rijden op de scootmobiel aangenamer kunnen maken en u een hoop gemak kunnen bieden. U kunt hierbij denken aan beschermende kleding maar ook een schapenvacht voor extra zitcomfort en warmte op de zitting.  In ons assortiment hebben wij :

  • Gevoerde schootskleden voor warme benen
  • Gevoerde en ongevoerde poncho’s tijdens de warme en natte dagen
  • Fleece poncho voor extra warmte en die zittend aan te trekken zijn
  • Schapenvachten voor extra warmte en comfort op de zitting

Warmte tijdens de koude winterdagen op de scootmobiel

Deze kleding is speciaal ontwikkeld voor scootmobiel gebruikers om deze warm en droog te houden tijdens de rit. Omdat u tijdens het rijden op een scootmobiel vooral veel stil zit wordt het snel koud aan de benen aangezien deze niet in beweging zijn. Gelukkig zijn het beenzakken of schootskleden voor die heerlijk gevoerd zijn en uw benen droog houden.

Hulpmiddelen voor uw scootmobiel

Terug naar Scootmobiel Accessoires
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline