Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Scootmobiel Accessoires

Verschillende soorten scootmobiel accessoires zorgen ervoor dat u comfortabel, warm en droog op pad kunt. Van Wandelstokhouders, rollatorhouders voor de scootmobiel tot rugleuningtassen en afsluitbare koffers. Onderstaand vind u het complete overzicht scootmobiel accessoires . Lees meer

Scootmobiel Accessoires

Verschillende soorten scootmobiel accessoires zorgen ervoor dat u comfortabel, warm en droog op pad kunt. Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij een ruim assortiment slimme accessoires.

Kleding en hoezen die u en uw scootmobiel beschermen tegen weer en wind

Zoekt u een scootmobiel poncho of een scootmobiel schootskleed of beenzak die u lekker warm houdt wanneer u op weg gaat met uw scootmobiel? Er zijn verschillende soorten capes en kleden verkrijgbaar, gevoerd of niet gevoerd en voor uw hele lichaam of alleen voor uw benen.

Als het regent dan is een scootmobiel regenponcho of een lichtgewicht beschermhoes voor uw scootmobiel een goede oplossing om droog te blijven. U kunt ook kiezen voor een beschermhoes voor de zitting alleen of voor het display van uw scootmobiel.

Scootmobiel spiegels en windscherm

Wilt u meer veiligheid in het verkeer, dan is een scootmobiel spiegel set iets voor u. Deze geeft u een goed overzicht van wat er achter u gebeurt. Ook een windscherm scootmobiel is een prettige accessoire. Hij beschermt u tegen wind, kou, insecten e.d. Dit windscherm past op vrijwel elke scootmobiel.

Scootmobiel tassen

Een scootmobiel tas is erg praktisch. U kunt probleemloos uw boodschappen of andere zaken meenemen zonder dat het u belast. Scootmobiel tassen bevestigt u aan de rugleuning van de stoel op uw scootmobiel. Wij hebben verschillende soorten tassen in diverse maten in ons assortiment.

Scootmobiel rollatorhouder en stokhouder

Optimaal mobiel blijven doet u met een rollatorhouder op de achterzijde van uw ( 2e handse )scootmobiel. U parkeert uw scootmobiel en vervolgt uw pad met uw rollator. Óf met uw wandelstok, want ook hier zijn houders voor. U ondervindt geen enkele hinder van deze rollator- of stokhouder tijdens het rijden. Dat geldt ook voor onze andere scootmobiel onderdelen.

Veilige drempelhulpen

Een drempelhulp zorgt ervoor dat u stoepen of drempels veilig kunt overbruggen. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en hebben een antislip laag en zijn weersbestendig. Hetzelfde geldt voor een oprijplaat scootmobiel, die zowel binnen als buiten kan worden geplaatst.

Kijk ook een bij onze andere scootmobiel categorieën :

Bent u op zoek naar een product, maar vindt u deze niet op onze website, neemt u dan contact met ons op via de klantenservice op telefoonnummer 0545-296 368 of mail naar info@totalezorgwinkel.nl. Grote kans dat wij het product wel kunnen leveren.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!