Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Scootmobiel Stokhouder

Tijdens het rijden op uw scootmobiel is het handig om uw stok of elleboogkrukken mee te nemen, zodat wanneer u afstapt en ergens naar binnen wilt de ondersteuning bij u heeft die u nodig heeft. Lees meer

4 resultaten

Scootmobiel Stokhouder

Tijdens het rijden op uw scootmobiel is het handig om uw stok of elleboogkrukken mee te nemen, zodat wanneer u afstapt en ergens naar binnen wilt de ondersteuning bij u heeft die u nodig heeft. Nu hebben we verschillende opties in ons assortiment voor scootmobiel stokhouders. U kunt kiezen uit een scootmobieltas met twee uitsparingen voor de stok aan beide zijden of een luxe stalen dubbele stokhouder die ook geschikt is voor elleboogkrukken. Ook hebben wij tassen op een stalen frame met een hoog draaggewicht en een dubbele stokhouder op het frame die ook voor wandelstokken en elleboogkrukken geschikt zijn.

Bevestiging van een scootmobiel stokhouder

Een scootmobiel tas met stokhouder wordt gewoon over de rugleuning van een scootmobiel bevestigd . Een luxe stokhouder of tas met stokhouder op stalen frame wordt bevestigd in een vierkante buis die onder bijna elke scootmobiel aanwezig is . Deze heeft een universele maat en past met elke stalen stokhouder, tas op frame of rollatorhouder. Hieronder een voorbeeld van de vierkante buis die standaard op de meeste scootmobielen zit.

Alle benodigdheden voor uw scootmobiel

Terug naar Scootmobiel Accessoires
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline