Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Scootmobiel Tas

Een scootmobiel tas is een handig hulpmiddel om uw spullen of boodschappen te vervoeren op uw scootmobiel. Deze tassen worden vaak over de rugleuning van de scootmobiel stoel bevestigd en hangen achter de stoel. Lees meer

10 resultaten

Scootmobiel Tas

Een scootmobiel tas is een handig hulpmiddel om uw spullen of boodschappen te vervoeren op uw scootmobiel. Deze tassen worden vaak over de rugleuning van de scootmobiel stoel bevestigd en hangen achter de stoel. Zo heeft u hier geen hinder van tijdens het rijden en steekt dit niet uit. De scootmobiel tas zit stevig vast en kan niet van de scootmobiel afvallen. Vaak zit er verschil in grootte en kwaliteit van een scootmobiel tas maar over het algemeen kan hier een grote volle plastic tas van de supermarkt makkelijk in. Bij de meeste tassen zit ook een voor vak en een reflecterende strip.

Een scootmobiel tas in verschillende uitvoeringen

Wij hebben verschillende soorten scootmobiel tassen in ons assortiment. Deze zijn allemaal uitvoerig getest en hebben een lange levensduur en veel ruimte in de tas. Afhankelijk van wat u wensen zijn hebben wij verschillende uitvoeringen van de tassen. Hieronder een overzicht :

  • Scootmobiel tas standaard
  • Scootmobiel tas XL
  • Scootmobiel tas met stokhouders
  • Scootmobiel tas een high visible achterkant
  • Een extra grote robuuste Torba scootmobiel tas
  • Armleuningtas

Al onze gemak middelen voor scootmobielen

 

 

Terug naar Scootmobiel Accessoires
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline