Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Scootmobiel Rollatorhouder

Als u minder mobiel bent is het handig uw rollator mee te nemen op uw scootmobiel. Helaas zijn hier weinig oplossingen voor verkrijgbaar op de markt die geschikt zijn voor meerdere rollators Lees meer

2 resultaten

Scootmobiel Rollatorhouder

Als u minder mobiel bent is het handig uw rollator mee te nemen op uw scootmobiel. Helaas zijn hier weinig oplossingen voor verkrijgbaar op de markt die geschikt zijn voor meerdere rollators . Daarom hebben wij zelf een handige rollatorhouder voor de scootmobiel laten ontwikkelen die geschikt is voor meerdere rollators zodat u uw eigen rollator mee kan nemen op de scootmobiel. Wilt u zeker weten of uw rollator past op onze scootmobiel rollatorhouder ? Informeer dan bij onze klantenservice welk merk rollator u heeft en als deze bekend bij ons is kunnen wij aangeven of dit past of niet . Eventueel kunnen wij aangeven welke lichtgewicht rollators hier makkelijk in passen. Deze houder is geschikt voor modellen die zijwaarts opvouwen. Ook hebben wij een rollatorhouder die geschikt voor rollators die van voor naar achteren opvouwen en die ook geschikt is om een looprek mee te nemen. . Ook deze wordt bevestigd in de vierkante buis onder de zitting die op bijna elke scootmobiel aanwezig is.

Bevestiging scootmobiel rollatorhouder

Onze rollatorhouders voor scootmobielen gaan in een universele buis die aan de achterkant onder de zitting zit bij de meeste scootmobielen . Zit deze niet standaard op uw scootmobiel dan is hier bij sommige scootmobielen zoals bijvoorbeeld de Solo 4 nog een adaptiebeugel voor te krijgen zodat deze passend wordt.

Alles voor uw scootmobiel

 

Terug naar Scootmobiel Accessoires
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!