Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Wandelstok 4 Poot Eiffel

Een wandelstok 4 poot ook wel wandelstok Eiffel genoemd geeft meer stabiliteit dan een normale wandelstok. De basis onderaan de wandelstok 4 poot heeft namelijk 4 poten met rubberen antislip doppen. Lees meer

2 resultaten

Wandelstok 4 Poot – Eiffel Wandelstok

Een wandelstok 4 poot ook wel wandelstok Eiffel genoemd geeft meer stabiliteit dan een normale wandelstok. De basis onderaan de wandelstok 4 poot heeft namelijk 4 poten met rubberen antislip doppen. Per Eiffel wandelstok zit hier wel verschil in hoe groot de basis aan de onderzijde is . Hoe groter de basis hoe meer steun maar ook hoe meer ruimte deze inneemt tijdens het lopen. Dit zal buiten vaak geen problemen opleveren maar soms is het binnen wat meet bekijken waar je de 4 poot neerzet.

Verschillende uitvoeringen / handvatten wandelstok Eiffel

Er zijn verschillende soorten en uitvoeringen van de wandelstok 4 poot Eiffel verkrijgbaar. Zo kunt u denken aan een zwanenhals die de trillingen op vangt tijdens het lopen , of een ergonomisch handvat of gel handvat. U kunt vaak dus ook kiezen uit een smalle basis of brede basis afhankelijk wat u nodig heeft en de juiste combinatie is. Wist u ook dat een eifel wandelstok soms een prima hulpmiddel is om op te staan uit een seniorenbed om u extra steun te geven .

Hoogte Van De Wandelstok 4 Poot Eiffel

Elke wandelstok 4 poot Eiffel is in hoogte te stellen zodat u deze kunt afstellen op de juiste hoogte voor u. De meeste zijn voor de meeste mensen geschikt en in te stellen . Bent u juist heel lang of heel klein ? Kijk dan even goed bij de hoogte instellingen zodat u een Eiffel aanschaft die ook voor u goed in te stellen is . Dit verschilt per model en per type. Ook voor de wandelstok eiffel vind u verschillende wandelstok accessoires

Instellen van de juiste hoogte

Wanneer u rechtop staat en uw armen laat afhangen langs uw lichaam dan dient het handvat van de Eiffel wandelstok op polshoogte te komen , zo heeft u de juiste hoogte en loopt u niet met opgetrokken schouders en bij te laag voor over gebogen.

 

Wandelstok 4 Poot – Eiffel Wandelstok

Terug naar Wandelstokken
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline