Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
13 dec 2022

Hulpmiddelen tijdens koudere dagen

Wanneer de dagen weer kouder worden en het winter wordt is het aangenaam om er warm bij te zitten. Wij hebben verschillende warmte artikelen in ons assortiment. Zowel voor binnen als buitenhuis. Mocht u in deze tijd last hebben van koude voeten zijn er bedsokken van Angora wol. Deze zijn zeer geschikt voor mensen met een slechte doorbloeding of voor reumatische klachten. De sokken werken isolerend en hierbij heeft u ook geen last van klamme voeten of zweetvoeten maar blijven ze heerlijk warm op eigen lichaamstemperatuur. De bedsokken zijn zowel met als zonder antislip aan de onderkant van de sokken verkrijgbaar. En beschikbaar in mt. S t/m L/XL afhankelijk van u schoenmaat.

Ook hebben we een elektrische voetenwarmer met een heerlijk zachte binnenzijde van wol, deze is in 3 standen instelbaar. En tevens ook nog veilig doordat deze een automatische uitschakeling na 90 minuten heeft.

Mocht u last hebben van koude knieën dan zijn de Peter Angora kniewarmers ideaal dit ook voor reumaklachten

Elektrische Warmte Deken

Elektrische warmte dekens en kussens zijn in de winter ook een uitkomst. Bij stijve spieren en voor extra warmte kunt u hiervoor kiezen uit verschillende modellen . Zo kunt u zelf bepalen welke functies het beste bij u passen. Liever een warmte kussen voor de schouder en nek om de spieren soepel te houden en verlichting te geven ? Bijk ook onze verschillende nek en schouder kussen die een groot deel van de rug ook meenemen.

Winterdip

Tijdens koude en donkere dagen kun je gauw last hebben van een winterdip of winterdepressie. Vaak ben je dan meer vermoeid en lusteloos. Hierbij kan een lichttherapie lamp helpen om beter te slapen of meer energie te krijgen. Zo’n daglichtlamp bootst het daglicht na op een heldere zonnige dag. Vaak een korte periode per dag is al voldoende om weer fit en engergiek te worden. Deze kunt u gewoon neerzetten tijdens het werken of bijvoorbeeld lezen van de krant. Al onze lichttherapielampen zijn speciaal ontwikkeld en door en door getest op het gebruik in veiligheid en optimale werkzaamheid.

Warme Kleding in de rolstoel of op de scootmobiel

Ook voor buitenshuis wanneer u op pad gaat met de scootmobiel hebben wij lekker warme schoots kleden en poncho’s die u gemakkelijk aan kunt doen. De fleece poncho is ook nog elegant en heeft een korte achterzijde waardoor deze gemakkelijk aan te doen is wanneer u in de rolstoel zit.. Aan de voorzijde zitten knopen met klittenband waardoor het gemakkelijk en toch sierlijk is. De scootmobiel kleding en rolstoel kleding is speciaal ontwikkeld om het de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken